radio tomi predvajalnik

Pišite nam: email21
stanje na cestah

Letni horoskop

Horoskop za leto 2017

 svet tarota svetel

OVEN:ovenDelo: Sončevo leto 2017 bo v vaše delovanje prinašalo samozavest in zlahka boste uveljavili svoje interese. Jupiter v vaši partnerski hiši bo poskrbel, da boste dobili kar nekaj ponudb za uspešno sodelovanje.
Ljubezen, zakon: Samski, ki ste se v prejšnjem letu uspešno izmikali resnejšim ljubezenskim vezem, boste v letošnjem letu do konca poletja, težje ušli zanki. Trdne veze boste še utrdili od jeseni dalje.
Zdravje: Sončeva vitalnost bo dvigala vašo odpornost skozi vse leto. Zaradi pretirane prizadevnosti in pridnosti boste občasno precej izčrpani. Poleti si privoščite daljši počitek.

bikBIK:
Delo: Za uspeh na delovnem mestu si boste morali precej prizadevati. Čeprav boste imeli v prvi polovici leta občutek, da stopicate na mestu, boste kmalu ugotovili, da temu ni tako. Zelo dobro se boste razumeli s sodelavci.
Ljubezen: Vaša nebesna vladarica, ki vas podpira in spodbuja je Venera, ki bo v prvi polovici leta potovala nazaj. Samski boste veliko razmišljali o preteklosti in nekateri obnovili stare vezi zaradi strahu pred osamljenostjo.
Zdravje: V prihajajočem letu se boste končno odločili, da nekaj spremenite v svojem življenjskem stilu in začnete z bolj zdravim načinom življenja. Konec leta bodite previdnejši.

dvojckaDVOJČKA:
Delo: Leto 2017 vam bo na delovnem področju prineslo veliko preizkušenj. Nadrejeni bodo poostrili nadzor nad vašim delom in vas občasno kritizirali. Če ste samostojni v poklicu boste morali prevzeti odgovornost in se resno lotiti zaostankov.
Ljubezen: Vaše ljubezenske vezi bodo tudi letos na preizkušnji. Saturn, ki bo dobršen del leta deloval v vaši partnerski vezi vas bo spodbujal k resnosti in premišljenosti.
Zdravje: Počutje bo boljše, če ne boste zanemarili določenih znakov slabšega počutja, ki nakazujejo, da se iz njih lahko razvijejo kronične težave. Pijte dovolj tekočine.

rakRAK:
Delo: Vaša prizadevanja, da bi napredovali, bodo kljub močnemu trudu obtičala na mestu in šele po jeseni boste lahko občutili olajšanje in se veselili rezultatov. Včasih bi se morali zavedati, da ne morete prevzeti odgovornosti drugih na svoja pleča.
Ljubezen: Čeprav imate občutek, da je vaša sreča v ljubezni preveč opoteča, boste v letošnjem letu prišli na svoj račun. Samsi boste v prvi polovici leta spoznali osebo, ki bo vam zelo pomembna. Potrudite se, saj si želite spremembe .
Zdravje: Zaradi delovnih naporov boste opuščali skrb za zdrav življenjski slog. Posledice boste občutili predvsem kronični bolniki.

levLEV:
Delo: Sončevo leto bo prineslo v vaše poslovno življenje sijaj, ki si ga želite in za katerega si prizadevate. V jeseni boste želi rezultate svojega dela v preteklih letih. Finančni prilivi bodo izdatnejši, kar vas bo še bolj razveseljevalo.
Ljubezen: Vaša želja po stalnosti in vezi, ki vas bi resnično osrečevala se bo v letu, ki je pred vami začela uresničevati. Vesele novice se boste razveselili tisti, ki si želite, da se bo vaša družinica povečala za novega člana.
Zdravje: V prihodnjem letu se boste dobro počutili v svoji koži in zato tudi ne bo večjih težav z zdravjem. Malo kritično obdobje bo le okoli sončnega mrka, ki se bo zgodil v vašem znamenju.

devicaDEVICA:
Delo: Vaše znamenje je med najbolj pridnimi in prizadevnimi v celem zodiaku, a v prihajajočem letu boste večkrat razočarani. Ne prenesete zakulisnih igric v katere boste zapleteni. Posebej bodite previdni v obdobjih, ko se vaš nebesni vladar Merkur premika retrogradno.
Ljubezen: Včasih se težko prilagajate in sprostite svoja prava čustva. Predvsem dokler ne spoznate pravega ali prave. V letu 2017 spoznate nekoga, ki bo spremenil/a vaša prepričanja.
Zdravje: Zaradi napetosti na delovnem mestu vas bo večkrat mučila nespečnost. Nerešeni konflikti v odnosih s sodelavci bodo vzrok bolečinam v želodcu.

tehtnicaTEHTNICA:
Delo: Planet Jupiter bo še do začetka oktobra v vašem znamenju in obarval vašo osebnost z zanimivimi in privlačnimi odtenki. Optimistični in zabavni boste ter privlačni za poslovne partnerje, ki vam bodo nudili več priložnosti. Pazite se le preveč ugodnih ponudb, saj se za njimi lahko skriva prevara.
Ljubezen: V prvi polovici leta 2017 boste morali biti precej previdni, saj se lahko zapletete v vezo, ki bo samo na videz prava.
Zdravje: Jupiter vas lahko malo zapelje v pretiravanje tako pri hrani kot tudi v druge vrste nezmernosti. V letu, ki je pred vami lahko začnete z bolj intenzivno vadbo.

skorpijonŠKORPIJON:
Delo: V letu pred vami vam energije ne bo primanjkovalo, po oktobru, ko bo v vaše znamenje prišel srečo-nosni Jupiter, pa tudi priložnosti ne. Malo več težav boste imeli na finančnem področju, kjer že nekaj časa ne najdete pravega ravnovesja med pridobivanjem in trošenjem.
Ljubezen: Svoja čustva, ki so intenzivna in globoka, navadno malo skrivate, saj se bojite, da vas bo partner razočaral, če boste preveč iskreni. V drugi polovici novega leta boste bolj zaupljivi.
Zdravje: Vaša želja po bolj zdravem načinu življenja se bo v prihodnjem letu uresničila. Izogibajte se sladkarijam.

strelecSTRELEC:
Delo: Saturn bo v vašem znamenju do izteka leta nadzoroval vaše ravnanje, kar ni preveč prijetno. Zavedate se omejitev, ki jih prinaša vaše delovno okolje, a tudi žalostne resnice, da v naslednjem letu ne bo možnosti, da karkoli spremenite.
Ljubezen: V partnerju/ici boste iskali veliko opore in se nanj/o velikokrat zanašali tudi na materialnem področju.
Zdravje: Vse omejitve, ki jih boste doživljali, bodo odzvanjale v vašem počutju. Malo več boste morali počivati.

kozorogKOZOROG:
Delo: Jupiter bo v letu 2017 do oktobra v vaši hiši kariere spodbujal vaše napredovanje. Presegli boste omejitve in sebi ter svojim sodelavcem dokazali, kaj zmorete. Kljub uspehu ne boste pozabili na šibkejše in pomagali tistim, ki sami ne zmorejo.
Ljubezen: Vaša pričakovanja bodo velika, zato bo vaš/a partner/ica v dvomih ali si v resnici še želite ostati v vezi z njim ali njo. Samski boste še bolj zahtevni.
Zdravje: Malo več gibanja bo pripomoglo k boljšemu počutju in bo spodbuda za naprej.

vodnarVODNAR:
Delo: Planet napredka Uran, ki je vaš nebesni podpornik vas bo spodbujal k novim dosežkom, ki jih v naslednjem letu ne bo malo. Še sami se boste spraševali od kod vam toliko novih idej in energije za njihovo uresničevanje.
Ljubezen: V vašo vezo boste vnesli več optimizma in radosti. Presegli boste svoje omejitve in se bolj predali čustvom, kar bo ugodno vplivalo na vašo vezo.
Zdravje:. Leto, ki je pred vami bo dokaj dinamično in taki boste tudi vi. Veliko časa boste preživeli v naravi, kar vas bo okrepilo.

ribiRIBI:
Delo: V letu 2017 boste imeli veliko volje do dela, saj vas bodo nadrejeni podpirali pri vaših idejah in vas cenili kot delavca, ki ima izjemno veliko idej in prizadevnosti pri uresničevanju le teh. Nezaposleni boste po oktobru dobili priložnost v tuji firmi ali v tujini.
Ljubezen: Tisti, ki ste povezani v strastni ter predani ljubezni boste v letu 2017 v resnici uživali. partner/ica bo v resnici podpiral/a vse vaše načrte.
Zdravje: Počutje bo dokaj dobro. Veliko boste sami prispevali k temu, saj vam bo zdravo prehranjevanje postalo vodilo.

izdelava web 3


QR Code

fDeli
5
Pin It
Jasno

0°C

Celje

Jasno

Vlažnost: 98%

Veter: 6.44 km/h

  • 19 Nov 2017

    Delno oblačno 6°C -2°C

  • 20 Nov 2017

    Delno oblačno 8°C -3°C

Zadnje novice

Vročih 5

bizjakbiz nl

Po Sloveniji

Računalniške novice

Sodelujemo z ...

IZDELAVA IN PRENOVA SPLETNIH STRANI!!!
Še nimate svoje spletne strani?
Pri nas vam jo izdelamo hitro, poceni in kvalitetno!!!
Za več informacij obiščite našo spletno stran

IZDELAVA SPLETNIH STRANI
Odpri obvestilo