radio tomi predvajalnik

Pišite nam: email21
stanje na cestah

Mesečni horoskop

Horoskop za: Maj 2017

 svet tarota temen

OVEN:oven
Venera v vašem znamenju bo prinesla svežino v vašo vezo, če ste samski, boste dobili priložnost, da to spremenite. V sredini meseca boste napredovali tudi v službi. Pazite, da vam uspeh ne stopi v glavo in okrepi vaše prepričanje, da ste nezmotljivi. Konec meseca pazite, kaj govorite, saj vas bo nekdo spomnil na dano obljubo in vam bo neprijetno, če boste nekoga razočarali.

bikBIK:
Prijateljske veze bodo v maju cvetele, malo bolj boste razočarani tisti, ki boste pojem “Maj - mesec ljubezni” vzeli preveč dobesedno. Pred sabo imate precej nemirne dni, zato ne pričakujte preveč. Tudi v službi bodite doživeli stres, ko vam bo sodelavec/a odrekel podporo, ko jo boste najbolj potrebovali. Pazite, da svoje razočaranje ne prenašate na domače.

dvojckaDVOJČKA:
Večji del meseca boste imeli občutek, da ste stranski igralec v igri svojega življenja. V ljubezni boste odvisni od odločitev partnerja/ice ali prijatelja/ice, kar vam ne bo prav povšeči. Tudi v poslu bodo nadrejeni ali sodelavci postavljali pogoje, ki jih boste težko uresničevali. V resnici boste precej slabe volje, saj ne boste imeli energije, da vplivate na dogajanje.

rakRAK:
Pomladni mesec maj bo prinesel prebujenje in dobili boste poslovno ponudbo na katero ste čakali že nekaj časa. Kljub vznemirjenju , ki ga boste občutili, boste napredovali počasneje kot ste si zamislili, saj vam bo primanjkovalo prave energije. Konec meseca si boste vzeli vsaj kakšen dan ali dva in se s prijatelji odpravili na sproščen izlet.

levLEV:
Venera v strastnem Ovnu vas bo spodbujala in samski boste nekomu, ki ga že dalj časa občudujete izrazili svoja čustva. Vajina veza se bo razvijala odvisno od možnosti, a kljub vsemu boste uživali v vsakem trenutku posebej. Vezani boste končno našli čas za svojega partnerja in znova obudili občutke, ki so vaju povezovali na začetku vajine veze.

devicaDEVICA:
Kljub temu, da maj velja za mesec ljubezni in boste tudi vi prebudili svoja čustva, vas partner/ica ne bo ravno razvajal/a. Nasprotno, doživeli boste veliko kritiziranja in nezadovoljstva. Tudi v službi bo vladala napetost in konec meseca se lahko zgodi, da vas bodo okrivili za nekaj kar niste naredili. Vaša potrpežljivost bo na preizkušnji.

tehtnicaTEHTNICA:
Vaša nebesna vladarica in podpornica bo v maju gostovala v prepirljivem ovnu in tudi vi boste imeli občutek, da vaši bližnji iščejo prepir in hočejo, da se v vsem strinjate z njimi. Zato boste postali še bolj previdni kot navadno in se ne boste več ukvarjali z ljudmi, ki izražajo izrazito negativno energijo proti vam.

skorpijonŠKORPIJON:
Maj bo za vas res mesec, ki vam bo prinesel mnogo čustvenih priložnosti, zato samski ne sedite doma. Šarmantni in zgovorni boste, zato vam energije ne bo primanjkovalo. Tudi poslovno boste uspešni, saj bodo tako sodelavci kot tudi nadrejeni opazili, da stena višku svojih moči. Z redno telesno dejavnostjo boste okrepili svoje telo in živce.

strelecSTRELEC:
S vsakim toplim dnevom bo vaše počutje bolje. Venera v ognjenem in strastnem ovnu bo vašim občutjem dala krila. Preprosto boste verjeli vase in vaša na novo pridobljena samozavest bo privlačna za nasprotni spol. Konec meseca boste tudi v službi bolj prodorni in lažje si boste izborili boljši položaj. Za potrebno formo telesa boste poskrbeli z redno vadbo.

kozorogKOZOROG:
V začetku maja boste še malo negotovi, saj boste razpeti med povečane zahteve vaših domačih in potrebe, da si izborite boljši položaj na delovnem mestu. Doma vas bodo pogrešali, a jim boste dali vedeti, da tokrat potrebujete čas zase, saj ne smete zamuditi priložnosti za napredovanje. Kljub temu boste vsaj ob večerih pripravljeni popustiti in tudi vi boste uživali predvsem v družbi otrok.

vodnarVODNAR:
V maju boste bolj mirni in rutina vam bo prijala. Z veseljem boste vsak dan hodili na delovno mesto in se posvečali vsakodnevnim obveznostim. Zdrav življenjski slog in stalna skrb za telo bosta pomembni dejavnosti, ki vaju bosta okupirali. V svoji koži se boste prav dobro počutili in tudi druge boste motivirali s svojim prijaznim pristopom.

ribiRIBI:
V prvem pravem pomladnem mesecu boste v glavnem slabše razpoloženi. Občasno vas lahko mučijo alergije in splošna izčrpanost. Ker boste težko delali, boste od svoje ljubljene osebe pričakovali, da vam stoji ob strani. To bo z veseljem storil/a, saj bo nasprotno od vas kar žarel/a od energije, ki jo bo z veseljem delil/a z vami.

izdelava web 3


QR Code

Oblačno

19°C

Celje

Oblačno

Vlažnost: 43%

Veter: 22.53 km/h

  • 25 Maj 2017

    Rain 21°C 9°C

  • 26 Maj 2017

    Delno oblačno 20°C 9°C

Zadnje novice

Vročih 5

bizjakbiz nl

Po Sloveniji

Računalniške novice

IZDELAVA IN PRENOVA SPLETNIH STRANI!!!
Še nimate svoje spletne strani?
Pri nas vam jo izdelamo hitro, poceni in kvalitetno!!!
Za več informacij obiščite našo spletno stran

IZDELAVA SPLETNIH STRANI
Odpri obvestilo