radio tomi predvajalnik

Pišite nam: email21
stanje na cestah

Mesečni horoskop

Horoskop za: November 2017

 svet tarota temen

OVEN:oven
Ves november boste na trnih ali ste lahko bolj odprti in iskreni do sodelavcev. Vaš občutek vam bo govoril, da bodite previdni. Najbolje bo, da boste ves čas pozorni in previdni. V službi boste malo manj obremenjeni, zato boste lažje delali načrte za prihodnost. Vaše počutje ne bo najboljše, obremenjevali se boste s stvarmi, ki jih ne morete spremeniti.

bikBIK:
Samski predstavniki in predstavnice zemeljskega in čutnega znamenja bika boste uživali v družabnih dogodkih. V službi boste spoznali nekoga, ki vam bo v kratkem času ogrel/a vaše srce. Tudi vezani boste uživali v čutnih doživetjih. Intenzivno čustveno dogajanje bo vplivalo na vašo zbranost in pri delu boste imeli konec meseca težave.

dvojckaDVOJČKA:
Jesenski mesec november boste uživali v vsej svoji polnosti in se odkrito veselili sadov, ki jih boste pobirali konkretno v naravi in v prenesenem pomenu v poslu. Druga polovica meseca bo bolj naporna, saj bodo določene osebe prepričane,da ste do uspeha prišli brez svojega truda.

rakRAK:
Prijetni novembrski večeri bodo v vas budili željo po romantiki. Samski boste uživali v počasnem napredovanju ljubezenske zgodbe. V sredini meseca boste postali nestrpni, saj boste imeli občutek, da morate pospešiti dogodke. Ne hitite, saj veste, da le premišljeno napredovanje zagotavlja, da ne boste naredili napake.

levLEV:
Kar nekaj dobrih poslovnih priložnosti boste lahko izkoristili v tem jesenskem obdobju, zato se boste res potrudili. Ker boste tako zaposleni, boste osebne povezave malo zanemarjali. Kljub temu boste uživali v prostih trenutkih sprostitve. Samski boste na poslovnem potovanju srečali zanimivo osebo s katero boste počasi spletli trajnejšo prijateljsko vezo.

devicaDEVICA:
V prvi polovici meseca boste potrebovali veliko miru in vam ne bo do bučnih zabav, čeprav vas bodo vabili. Ne osamite se preveč, vsaj v sredini meseca, ko lahko na družabnem srečanju spoznate osebo, ki vam bo posredovala dobro idejo. Konec meseca se boste veliko ukvarjali s sabo in iskali nove načine prehranjevanja in rekreacije.

tehtnicaTEHTNICA:
V začetku meseca boste precej nestabilni, saj boste imeli občutek, da vaše ljubezensko življenje ni tako, kot si ga želite. Zato boste precej slabe volje. V sredini meseca boste imeli kar nekaj težav z financami. Preprosto morate narediti red na tem področju. Konec meseca boste verjetno vzeli nekaj dni dopusta.

skorpijonŠKORPIJON:
Končno boste malo lepše in lažje zaživeli. Planet Jupiter v vašem znamenju bo pomagal k poslovni širitvi. V službi ali pri poslu boste dobili kar nekaj priložnosti, ki jih boste lahko izkoristili po svoje. Proti koncu meseca boste bolj obremenjeni. Zaradi vaših uspehov, boste slišali veliko zavistnih pripomb, ki jih ne jemljite resno.

strelecSTRELEC:
V novembru boste odkrili marsikatero skrivnost o sebi in svojih bližnjih. Zavedali se boste, da ste v preteklosti storili veliko napak, ki jih boste v tem mesecu popravljali. Družabnih dogodkov bo kar nekaj, a vi boste bolj zadržani kot navadno. Pri delu boste ustvarjalni, zato boste z veseljem opravili kakšno naduro.

kozorogKOZOROG:
Poudarjen Uran bo v novembru od vas zahteval, da se pri delu dosti ukvarjate z različnimi aktivnostmi, kar bo za vas zanimivo. Pri tem se vam bodo porajale nove ideje, ki jih boste posredovali nadrejenim, ki jih bodo veseli, kot svežih žemljic. Veliko se boste družili in v prijateljski družbi boste duhoviti razpravljalci.

vodnarVODNAR:
Veliko priložnosti boste dobili v poslovnem svetu, kar vas bo veselilo in z veseljem boste prevzemali naloge. Po drugi strani boste imeli precej težav s svojim počutjem. V sredini meseca nujno poskrbite zase in si odpočijte, da boste konec meseca imeli dovolj energije, da rešite malo zapletenejše težave v službi.

ribiRIBI:
Obdobje, ki je pred vami, vam bo prineslo veliko energije in ovire na poti do vaših ciljev boste zlahka odstranjevali. Vse kar ste si zamislili, boste lahko uresničili. Če ste samostojni podjetnik, boste prav v tem mesecu dobili dodaten veter v svoja krila in precej napredovali. Vezani boste še okrepili svoje vezi s partnerjem ali partnerico.

izdelava web 3


QR Code

fDeli
10
Pin It
Jasno

0°C

Celje

Jasno

Vlažnost: 98%

Veter: 6.44 km/h

  • 19 Nov 2017

    Delno oblačno 6°C -2°C

  • 20 Nov 2017

    Delno oblačno 8°C -3°C

Zadnje novice

Vročih 5

bizjakbiz nl

Po Sloveniji

Računalniške novice

Sodelujemo z ...

IZDELAVA IN PRENOVA SPLETNIH STRANI!!!
Še nimate svoje spletne strani?
Pri nas vam jo izdelamo hitro, poceni in kvalitetno!!!
Za več informacij obiščite našo spletno stran

IZDELAVA SPLETNIH STRANI
Odpri obvestilo