radio tomi predvajalnik

Pišite nam: email21
stanje na cestah

Mesečni horoskop

Horoskop za: Julij 2017

 svet tarota temen

OVEN:oven
V prvi polovici julija boste težko sledili dogodkom, ki jih bodo sprožale močne povezave med vladarjem vašega znamenja Marsom in ostalimi močnimi planeti. Zato previdnost tako na cesti, kot tudi v komunikaciji, ne bo odveč. S partnerjem nikakor ne bosta našla skupnega jezika in odnosi s sorodniki se bodo zapletali. Konec meseca bo bolje, zato vse pomembne odločitve preložite do takrat.

bikBIK:
Venera, vaša nebesna podpornica bo že v prvem tednu julija prestopila v žarečega Leva in njen vpliv bo v vas sprožil in spodbudil čutno plat vašega bitja. Samski boste uživali v osvajanju in konec meseca boste začutili tiste znane zbodljaje v trebuhu, ki naznanjajo nežna čustva. V službi boste manj zbrani, zato bo najbolje, da se odpravite na dopust.

dvojckaDVOJČKA:
Vaš osebni planet, živahni Merkur, bo že v začetku julija prestopil v ognjenega Leva in vas podprl s svojo močjo. V službi boste želeli napredovati in zagrizeno iskali poti, kako bi vam uspelo. Za svoje načrte boste potrebovali podporo partnerja, zato boste izjemno ustrežljivi in potrpežljivi. V sredini meseca boste rešili neko finančno težavo, ki vas je že nekaj časa mučila.

rakRAK:
Prva polovica julija bo za vas minila v prijetnem razpoloženju. Če boste na dopustu, boste letos izjemno uživali. V nasprotnem primeru vam bo prijetno med sodelavci, ki vas bodo spodbujali in se tudi po opravljenem delu radi družili z vami. Venera v Dvojčkih bo na vas vplivala pozitivno. Privlačni boste in doživeli boste lepe trenutke z osebo, ki vam je všeč.

levLEV:
Vaše ljubezensko življenje bo julija pestro. Že od začetka meseca boste v svojem znamenju gostili Venero, zato lahko pričakujete, da se boste imeli lepo. Tudi pri poslu boste doživljali večinoma prijetna presenečenja in dobili novo priložnost, ki jo boste izkoristili. Nekdo vas močno pogreša in mu je žal, da vas je prizadel.

devicaDEVICA:
Julijska vročina bo še dodatno obremenjevala vaš živčni sistem, ki je že tako napet. Merkur, vaš vladar bo prestopil v predhodnega Leva. Njegova energija vas bo spodbujala, da dokončate nek projekt in se začnete pripravljati na novega. Tisti, ki si želite zamenjati službo, boste imeli največ sreče konec meseca, ko boste dobili odgovor na neko prošnjo.

tehtnicaTEHTNICA:
Vladarica vašega znamenja Venera bo skoraj ves julij v zgovornih Dvojčkih in lepo se boste imeli v družbi vaših najdražjih. Drug drugemu boste pripovedovali živahne zgodbice, ob katerih se boste v resnici zabavali. Samski boste našli pot do srca nekoga, ki ga že nekaj časa občudujete in si ne morete pomagati, da nebi mislili nanj.

skorpijonŠKORPIJON:
Julij bo vaš mesec, saj boste imeli res veliko moči. Vaši bližnji vam bodo nudili oporo. Pri tem boste precej izvirni. V drugi polovici meseca boste bolj romantični in iskali boste svojo sorodno dušo. Pri tem boste vztrajni in se ne boste ustrašili poti, ki vas podi do cilja. Ob večerih boste preizkušali neke poslovne ideje, ki vam bodo kmalu prišle prav.

strelecSTRELEC:
Verjetno niste zdržali delovnem okolju in boste julija na osončeni plaži lovili tople žarke. Če boste prisiljeni ostati doma, vam bo primanjkovalo dobre volje. Počutili se boste kot žrtev. V drugi polovici meseca boste lažje delovali. Manj boste zgovorni, saj boste preveč osredotočeni na čustvene rane iz preteklosti.

kozorogKOZOROG:
Julijski večeri bodo za vas polni nekega posebnega občutja in le težko se boste odpravili počivat. Če boste na dopustu in v družbi ljubezni vašega življenja, vam bo najlepše. Ostalim bo prijala živahna atmosfera, ki bo spodbujala vaše zamisli. Sodelavci se bodo čudili od kod vam toliko idej in nadrejeni bodo upoštevali vaše predloge.

vodnarVODNAR:
V službi boste imeli precej težav. Ko boste želeli na izviren način reševati probleme, boste dosegli ravno nasprotno. Zato boste malo užaljeni, a kmalu boste ugotovili, da ste šele na pol poti in boste kmalu vi tisti, ki boste imeli prave rešitve. V ljubezenska doživetja bodo za vas izjemno plodna, romantični boste in obenem zabavni.

ribiRIBI:
Čas bo, da si priznate, da se morate malo prilagoditi. Vaša ljubljena oseba je že sita, da jo/ga malo preveč kritizirate. Nihče ni popoln, tudi vi ne ,zato bo bolje, če drugim in na koncu sebi dopustite, da ste avtentični. Konec meseca boste imeli več sreče, saj boste v službi novo priložnost dodatnega zaslužka, ki vam bo še kako prišel prav.

izdelava web 3


QR Code

fDeli
6
Pin It
Oblačno

22°C

Celje

Oblačno

Vlažnost: 55%

Veter: 17.70 km/h

  • 26 Jul 2017

    Razpršene nevihte 23°C 11°C

  • 27 Jul 2017

    Pretežno oblačno 25°C 12°C

Zadnje novice

Vročih 5

bizjakbiz nl

Po Sloveniji

Računalniške novice

IZDELAVA IN PRENOVA SPLETNIH STRANI!!!
Še nimate svoje spletne strani?
Pri nas vam jo izdelamo hitro, poceni in kvalitetno!!!
Za več informacij obiščite našo spletno stran

IZDELAVA SPLETNIH STRANI
Odpri obvestilo