radio tomi predvajalnik

Pišite nam: email21
stanje na cestah

Mesečni horoskop

Horoskop za: September 2017

 svet tarota temen

OVEN:oven
Planeti zbrani v znamenju Device vas bodo ves september usmerjali k resnemu delu. Vestno boste izpolnjevali zadane naloge. Naporno vsakodnevno delo vas bo izčrpalo in proti koncu meseca boste čedalje bolj nezadovoljni ter utrujeni, saj boste zaradi predolge odsotnosti poslušali očitke tudi doma.

bikBIK:
V začetku meseca bodo planeti počasi prihajali k praktičnemu znamenju Device in spodbujali vaše ustvarjalne zamisli. Doma boste venomer nekaj ustvarjali in popravljali. Vaše čustveno življenje bo postalo bolj bogato, več se boste družili in spoznavali nove ljudi, ki vam bodo kasneje koristili tudi pri poslovnih projektih.

dvojckaDVOJČKA:
S partnerjem(ico) boste težko našla skupne točke glede bistvenih vprašanj, ki vaju povezujejo. Otroci bodo še težje razumeli, zakaj se prepirata zaradi vsake malenkosti. V zadnji dekadi meseca boste mirnejši. Ponudila se vam bo izjemna priložnost za zanimivo potovanje.

rakRAK:
Hladnejše jesenske sapa vas bodo spodbujale, saj ste bili že malo naveličani poletne lenobnosti. V službi bodo od vas veliko pričakovali, kar vas ne bo motilo, saj boste za delo izredno motivirani. Proti koncu meseca boste bolj sproščeni. Samski boste v družbi pravi magnet za zaljubljene poglede.

levLEV:
V prvi polovici meseca boste usmerjeni k sebi in svojim opravkom. Ko vam bodo očitali, da skrbite samo za svoje potrebe, boste odkrito razkrili razloge za tako obnašanje. V drugi polovici meseca boste bolj kooperativni z drugimi. Dobro se boste razumeli s sodelavci in sosedi.

devicaDEVICA:
Do dvajsetega septembra bo Sonce v vašem natančnem in predvidljivem znamenju in vas spodbujalo, da razširite obzorja. Če vas službeni izzivi ne osrečujejo več, boste razmišljali, da zamenjate službo. Mnogi boste razmišljali o odhodu v tujino. Konec meseca boste tako začeli z zbiranjem informacij.

tehtnicaTEHTNICA:
Jupiter, planet priložnosti bo v septembru še vedno potuje preko vašega znamenja in vam prinaša svoj blagodejen vpliv. V službi boste vam bodo ponudili možnost napredovanja. Zaradi preteklih slabih izkušenj boste previdni. Ko boste sešteli pluse in minuse, se boste odločili, da sprejmete izziv.

skorpijonŠKORPIJON:
Venera v znamenju stabilne Device bo v vas budila potrebo po nežni, a zanesljivi ljubezni. Jesenske sapice vas bodo razveseljevale in spodbujale. V službi boste naredili vse kar bodo zahtevali od vas in vi si boste želeli še več. Tisti, ki se ukvarjate s samostojnim podjetništvom, boste naravnost blesteli v teh dneh.

strelecSTRELEC:
Malo boste zmedeni v začetku meseca, saj boste še polni vtisov z letovanja in se boste le s težavo prilagajali vsakodnevni rutini. No, v sredini meseca boste bolj zagnani pri delu. V ljubezni boste imeli neka pričakovanja do osebe, ki vam bo prekrižala pot. Ne bodite preveč nestrpni, saj s svojimi nepredvidljivimi prijemi lahko poslabšate obetajočo situacijo.

kozorogKOZOROG:
Mesec september vam bo prinesel barvitost in raznolikost. V službi bodo občudovali vaše sposobnosti in hitre reakcije. Partner(ica) bo cenil(a) vaše prijetno vedenje in pripravljenost,da priskočite na pomoč. Konec meseca boste precej utrujeni in zato se boste sproščali z meditacijo.

vodnarVODNAR:
Rahli vzponi in blažji padci bodo zaznamovali jesenski mesec. Veliko se boste družili z različnimi ljudi,saj boste želeli zvedeti, kaj si mislijo o določenih idejah. Ko boste raziskali teren, se boste z veseljem vrnili v zavetje domačega ognjišča. Kljub občasnim dvomom, vam bo ljubljena oseba dokazala, da vas brezpogojno podpira.

ribiRIBI:
Dobra organizacija vas bo rešila in uspeli boste narediti obveznosti, ki jih v tem mesecu ne bo manjkalo. Sami s seboj boste zadovoljni, kar vas bo spodbujalo, da uresničite še kaj. Konec meseca boste prijetno utrujeni. Velikokrat si boste privoščili večerni izhod z osebo, ki vam je tako po zunanjosti, kot načinu obnašanja precej podobna.

izdelava web 3


QR Code

fDeli
8
Pin It
Delno oblačno

7°C

Celje

Delno oblačno

Vlažnost: 95%

Veter: 6.44 km/h

  • 22 Sep 2017

    Delno oblačno 17°C 3°C

  • 23 Sep 2017

    Delno oblačno 19°C 5°C

Zadnje novice

Vročih 5

bizjakbiz nl

Po Sloveniji

Računalniške novice

Sodelujemo z ...

IZDELAVA IN PRENOVA SPLETNIH STRANI!!!
Še nimate svoje spletne strani?
Pri nas vam jo izdelamo hitro, poceni in kvalitetno!!!
Za več informacij obiščite našo spletno stran

IZDELAVA SPLETNIH STRANI
Odpri obvestilo