radio tomi predvajalnik

Pišite nam: email21
stanje na cestah

Mesečni horoskop

Horoskop za: Avgust 2018

 svet tarota temen

OVEN:oven
Avgustovski topli večeri bodo v vas budili željo po spoznavanju zanimivih in temperamentnih ljudi. Seveda se lahko zmotite in vas zanese ter se znajdete v objemu nekoga, ki vas ni vreden. Konec meseca boste intenzivno iskali nove karierne možnosti, še posebej v primeru, če v obstoječi službi niste zadovoljni.

bikBIK:
V poletnem mesecu, ki je pred vami boste precej bolj produktivni, saj bo malo popustila napetost, ki ste jo občutili ob luninem mrku. S pomočjo nekoga, ki mu resnično zaupate, boste naredili finančni načrt, ki vam bo omogočil uresničiti neko investicijo. Samski boste v drugi polovici meseca spoznali nekoga, ki vas bo resnično navdušil.

dvojckaDVOJČKA:
Vroči avgustovski dnevi vam bodo prinesli nove priložnosti, a žal ne boste imeli prave volje in energije, da bi jih začeli uresničevati. Ljubezenska doživetja bodo pestrejša. Samski boste spoznali osebo, ki vas bo osvojila s svojim šarmom in veliko pozitivne energije, ki jo bo širila okoli sebe.

rakRAK:
Dobre volje boste v teh lepih avgustovskih dnevih, saj boste imeli občutek, da ste končno našli način življenja, ki vam skoraj popolnoma ustreza. Tudi vaše finančno stanje bo v drugi polovici meseca dosti boljše. Proti koncu meseca boste imeli malo težav pri izbiri koga povabiti na krajši dopust.

levLEV:
Avgust je navadno mesec, ko se počutite najbolje in tudi tokrat ne bo drugače. Kljub mrkom boste uživali v vsakem trenutku in tudi vaši bližnji bodo hrepeneli po vaši družbi. Samski boste še posebej zaželeni in le težko se boste ubranili čarom osebe, ki vas bo osvojila s svojo prijetno zunanjostjo in prikupnim vedenjem.

devicaDEVICA:
Vroče avgustovske noči bodo v vas budile hrepenenje po ljubezni. Vezani boste utrdili svojo povezavo in tudi družinski odnosi bodo urejeni. Svojo pozitivno naravnanost boste širili tudi v službi in marsikdo vam bo zavidal vašo srečo. Konec meseca boste tako zadovoljni z rezultati.

tehtnicaTEHTNICA:
Precej naporen mesec je pred vami in za premagovanje težav tako na delovnem mestu, kot doma boste potrebovali precej moči. Te vam ne bo primanjkovalo. Prav tako boste imeli dovolj volje, da najdete pot iz nastalih težav. Konec meseca boste sicer malo utrujeni, saj ne boste verjeli, da se vam določene življenjske lekcije še kar naprej dogajajo.

skorpijonŠKORPIJON:
Precej težav boste imeli v službi, saj se bodo kresala mnenja vas, vaših sodelavcev in nadrejenih. Ne bo vam lahko. V drugi polovici meseca boste razčistili zadeve in boste iskali poti naprej. Tokrat vam bo uspelo. Partner vas bo vseskozi podpiral, čeprav se v določenih zadevah ne bo strinjal z vami.

strelecSTRELEC:
V avgustu boste le težko odšli na dopust, saj boste pri delu neobhodno potrebni. Tudi v primeru, da boste odšli, boste stalno na vezi s sodelavci. Preko dela lahko samski spoznate osebo, ki jo boste navdušili s svojo odprtostjo in komunikativnostjo. Konec meseca boste malo bolj umirjeni.

kozorogKOZOROG:
Avgusta se boste malo umirili in tudi tisti, ki ste že bili na dopusti boste zadovoljni, saj boste sami reševali naloge. Tudi v ljubezni bo vladalo zatišje. Vaš partner bo brez velikih besed izražal podporo vašim projektom. Če delate v tuji firmi ali sodelujete z njo, boste zelo zadovoljni z rezultati.

vodnarVODNAR:
V avgustu boste morali zmanjšati svoja pričakovanja tako pri delu, kot v ljubezni. Stabilnost, mir in rutina niso pojmi, ki bi jih vi občudovali, a tokrat jih boste morali sprejeti. Bolj, ko se bo bližal september, bolj boste prazni in naveličani.

ribiRIBI:
V avgustu boste morali malo upočasnit tempo. Čas je, da najdete svojo pot in se manj prilagajate drugim. Kljub temu boste imeli precej razumevanja za ljudi, ki so v slabšem položaju od vas. Težave v službi imajo prehoden značaj in bodo kmalu izzvenele.

izdelava web 3


QR Code

Pin It
Sončno

20°C

Celje

Sončno

Vlažnost: 74%

Veter: 0.00 km/h

  • 16 Avg 2018

    Sončno 26°C 11°C

  • 17 Avg 2018

    Pretežno sončno 27°C 12°C

Zadnje novice

Vročih 5

bizjakbiz nl

Po Sloveniji

Sodelujemo z ...