radio tomi predvajalnik

Pišite nam: email21
stanje na cestah

Mesečni horoskop

Horoskop za: Junij 2018

 svet tarota temen

OVEN:oven
Junija boste uživali v ustvarjalnosti in izpod vaših rok bodo prihajali izdelki, ki jih bodo vsi občudovali. Če niste zaposleni, boste našli možnost, da na ta način zaslužite. Ostali boste svojo ustvarjalno žilico izkoristili doma in polepšali svoje bivališče. Konec meseca boste bolj aktivni v službi, kar se vam bo obrestovalo.

bikBIK:
Venera vaša nebeška podpornica bo v prvi polovici meseca v rahločutnem Raku, kar bo še povečevalo mehkobo vašega značaja. Občasno boste delovali preveč naivno, zato se do konca meseca varujte prehirtih odločitev h katerim vas sili nagli Uran, ki biva v vašem znamenju.

dvojckaDVOJČKA:
V prvi polovici meseca boste gostili Sonce, ki vas bo razvajalo, zato boste večinoma dobre volje. Kasneje boste dobili informacije, ki vam bodo koristile. Lažje boste zaslužili in možno je da si priskrbite dodaten finančni vir, ki vam bo pomagal, da rešite svoje težave.

rakRAK:
Venero, planet ljubezni in strasti, boste do sredine meseca gostili v svojem znamenju. Prijetna srečanja bodo popestrila dneve in samski boste spoznali osebo, ki vas bo res očarala. Pogumno! Konec meseca boste malo manj aktivni. Začeli boste razmišljati o investiciji, ki vam bi dolgoročno prinašala denar.

levLEV:
Junijske energije bodo za vas ugodne in vslužbi vas bodo sodelavci občudovali.Še posebej prijetni boste na pogled v drugi polovicimeseca, ko boste v svojem domu gostili Venero. Dobro bi bilo, da vse sile usmerite vdelo, saj lahko pričakujete večje finančne prilive, ki vam bodo dvignili vašo samozavest.

devicaDEVICA:
Malo bolj boste morali poprijeti na delovnem mestu,saj bodo od vas veliko pričakovali in vas kritizirali, česi boste vzeli malo časa za počitek. V drugi polovici meseca boste še bolj podpritiskom. Zdelose vam bo krivično,saj se vedno trudite in večinoma naredite več kot drugi.

tehtnicaTEHTNICA:
Končno boste dobili priložnost, da izravnate svoje pomanjkljivosti. Zaupajte svojemu notranjemu glasu, ki vam bo govoril v katero smer zavijte. Finančni projekti bodo predstavljeni in na vas je,da se odločite koliko boste vložili svoje prihranke, da jih končno oplemenitite.

skorpijonŠKORPIJON:
Tudi junija boste pod srečnim vplivom dobrohotnega Jupitra, ki bo lepo povezan z Neptunom. Dobre priložnosti se bodo kar vrstile . Vi boste močni in intuitivni ter pravočasno zagrabili odlično poslovno priložnost. V ljubezni ne bo večjih sprememb, le poglobitev onosov je videti.

strelecSTRELEC:
Druga polovica meseca bolj precej bolj stresna kot prva, zato boste vsa pomembna opravila prenesli v prvi del junija. Konec meseca se bo planet Mars obnil na svoji poti in imeli boste težave in zastoje v delovnem procesu. Najbolje je, če konec meseca oddidete na dopust in se odpočijete.

kozorogKOZOROG:
Zadnji pomladne dni boste tudi pokukali izza svojih ograd in se sprostili v čudovito razcveteni in dišeči naravi, Drugi bodo radi v vaši družbi in tudi vi boste uživali v na novo prebujeni strasti do življenja. Konec meseca bodite pozorni na nekoga, ki bo nadvse pozoren do vas in bo na vsak način želel poglobiti stike z vami.

vodnarVODNAR:
Junijski napeti aspekti vas ne bodo obšli, zato boste skoraj ves mesec pod velikim stresom. Čas bo ugoden, da v sebi odkrijete svojo moč in se iskreno spoprimete z ovirami in omejitvami, ki vam jih postavlja Usoda. Konec meseca boste mirnejši, saj boste ugotovili, da vam nov položaj še bolj ustreza.

ribiRIBI:
Junij bo za vas mesec priložnosti. Še posebej, če ste v svojem poklicu ustvarjalni, boste nizali uspehe, ki jih boste proslavili s svojimi prijatelji. Finančno stanje se bo spreminjalo,zato ne zapravite vsega takoj . Tudi v ljubezni vam bodo sijale mile zvezde. KOnec meseca bodite previdni v prometu.Peticija za prepoved preizkušanja na živalih na voljo tudi v Sloveniji

izdelava web 3


QR Code

Pin It
Delno oblačno

30°C

Celje

Delno oblačno

Vlažnost: 42%

Veter: 22.53 km/h

  • 21 Jun 2018

    Delno oblačno 30°C 15°C

  • 22 Jun 2018

    Plohe 19°C 11°C

Zadnje novice

Vročih 5

bizjakbiz nl

Po Sloveniji

Sodelujemo z ...