radio tomi predvajalnik

Pišite nam: email21
stanje na cestah

Tedenski horoskop

Tedenski horoskop: Od 22.05. do 28.05.2017

 svet tarota svetel

OVEN:oven
Luna bo do torka v vašem znamenju, tako da boste prav pomladno razpoloženi. Energetsko boste močni in polni ustvarjalnih pobud. Venera bo ves teden potovala preko vašega znamenja in vam dajala pridih neustavljive privlačnosti. Samski bodite pozorni, saj se v vašem življenju lahko pojavi oseba, ki ste jo tako dolgo čakali. Tudi v službi boste imeli več priložnosti in spodbud. Nadrejeni bodo opazili vaša prizadevanja in vas spodbujali, da naredite še več. Seveda lahko pričakujete tudi nagrado v povišici plače. Konec tedna bo mlaj v znamenju dvojčkov. V tem času boste poglobili vezi z vašimi zvestimi prijatelji ter sorojenci. Mogoče je čas, da zakopljete stare zamere in sprevidite, da še kako potrebujete drug drugega.

bikBIK:
Luna v znamenju Ovna bo vplivala dogodke. Malo boleča spoznanja o nujnosti odpovedi in žrtvovanja, bodo odzvanjala skozi ves april. V torek bo Luna prešla v vaše znamenje in vaše doživljanje bo na lepem postalo dosti bolj intenzivno kot poprej. Samski se lahko v tem tednu zaljubite, a ker vam bo primanjkovalo energije bodo vaši odzivi bolj medli, zato pa se boste toliko bolj intenzivno prepuščali sanjskim podobam v katerih boste podoživljali naključna srečanja z izbrancem in njegovim besedam pripisovali točno določen in prevelik pomen. Ostali pazite malo na svojo denarnico, saj boste hitro napravili kakšne nepremišljene nakupe, ki vas bodo dolgoročno veliko stali, saj vam bo zmanjkalo financ za poletna zapravljanja. Srčne bolečine lahko zdravite na drugačen, manj boleč način.

dvojckaDVOJČKA:
Energija planetov v znamenju ognjenega Ovna bo delovala v vašo korist še posebej pozitivno bo na vaše razpoloženje vplival petkov mlaj v vašem znamenju. Končno se boste zopet počutili dobro v svoji koži in imenitno boste znali izkoristiti slabosti in pomanjkljivosti ostalih sodelavcev, a jim obenem pomagati, da se ne vznemirjajo preveč zaradi svojih napak. Dokazali boste sebi in drugim, da je obdobje krize in z njo pogojene recesije, lahko izjemno koristen čas v katerem spoznamo svoje prednosti in zavržemo svoje slabosti ter iščemo nove informacije, ki nam bodo pomagale uresničiti svoje cilje. Od četrtka dalje, ko bo Luna v vašem znamenju bo pridobivanje le teh še posebej pomembno, saj boste pridobljeno znanje lahko kmalu unovčili. Konec tedna boste uživali v družbi prijateljev in starih znancev, saj boste želeli proslaviti nek uspeh, ki ste ga doživeli v zadnjem času. Končno ste na pravi poti, da osrečite sebe in svoje najbližje z določenimi dejanji.

rakRAK:
V začetku tedna se v vašem iskanju najboljših možnosti kaže še nekaj zapletov in nasprotovanj vašim idejam, a bolj se bo čas premikal proti koncu tedna, več energije in volje boste imeli. Določene zamisli boste sicer popolnoma opustili, saj niso prestale zoba časa. Teden bo resda precej naporen, a tudi produktiven, saj boste končno sami pri sebi odkrili čemu boste dajali prednost. Partner, čustveni ali poslovni, bo od vas veliko zahteval, predvsem v smislu prilagoditve njegovim ali njenim idejam, a vi boste precej trmasto vztrajali pri svojem, zato se bo spraševal ali mu nasprotujete samo zaradi trmoglavosti ali pa imate za vaše nasprotovanje dovolj argumentov. Konec tedna bo dosti bolj umirjen. Vladarica vašega znamenja Luna bo v vašem znamenju in svojim bližnijim, boste znali pokazati koliko vam pomeni njihova opora.

levLEV:
Ponedeljkova Luna bo v ognjenem Ovnu, kar bi bilo lahko za vas ugodno, če ne bi bilo precej stresnega aspekta med Uranom in Marsom, ki bo v že tako napete odnose z vašimi sodelavci ter brati ali sestrami vnašal dodaten nemir. Vaš občutek za ravnovesje in urejene odnose z drugimi bo precej porušen, saj boste imeli občutek, da drugi zahtevajo, da namesto njih opravite določene obveznosti. Prepričani boste v svoj prav in precej nesrečni, če se zadeve ne bodo odvijale tako kot ste si zamislili. Venera bo v četrtek v stresnem aspektu s Plutonom in bolje bo, da malo umirite svoja čustva. Nobena juha se ne skuha tako vroča kot se skuha in zato bo tudi za vas najbolje, da malo predahnete in si odpočijete. Posvečajte se meditaciji ali pa vsaj lahkotnemu športu. Čim več časa preživite v naravi. Konec tedna bo Luna prehajala meditativnega Raka in najbolje je, da se sprostite v topli vodi termalnega bazena ali pa si vsaj privoščite dolgo kopel v domači kadi.

devicaDEVICA:
Razum vam bo govoril v tem tednu nekaj, čustva bodo opisovala čisto nasprotno podobo. Razum vam bo govoril, da morate določene zadeve spustiti z rok in se ozreti v prihodnost, a čustva bodo govorila, da si želite še močnejše povezave z določenimi osebami v vaši bližini. Napetosti med planeti vas bodo opominjale, da morate spremeniti način življenja, če želite napredovati. Škoda, da včasih preveč trmasto vztrajate pri svojem, saj čas preprosto ni primeren za tovrstno trmoglavljenje. Počasi se boste zavedali, da bodo določene zavore, ki jih čutite do določenih oseb popustile in boste želeli urediti odnose z njimi. Spet se lahko zgodi, da boste zaostrili odnose z osebami, ki so vam bili do sedaj blizu. Od četrtka dalje, ko bo Luna prehajala znamenje zračnih Dvojčkov, s katerimi si delite vladarja žlahtne komunikacije in lažje se boste poslovno dogovarjali.

tehtnicaTEHTNICA:
V začetku tedna bo luna prehajala znamenje ognjenega ovna in ker bo čutiti vpliv mlaja, bodo odnosi s čustveni in poslovnimi partnerji zapleteni. Ker v vašem znamenju trenutno biva retrogradni Jupiter, boste po vsej verjetnosti razčiščevali določene zadeve v zvezi z vašo čustveno preteklostjo. Zaradi močnih vplivov napetih povezav s tem močnim znamenjem, se boste počutili izjemno utesnjeni zaradi določenih dogodkov in ravnanj določenih oseb v preteklosti. Proti koncu tedna bo bolje, saj boste zaradi vpliva Lune v znamenju zračnih in družabnih Dvojčkih boljše volje in se boste manj obremenjevali z drugimi ter boste lažje opravljali svoje tekoče obveznosti. Pripravite se , da boste morali opustiti ali odložiti določene načrte, ki so se vam še pred kratkim zdeli popolnoma uresničljivi. Konec tedna bo Luna v družinskem Raku in tudi vi si boste privoščili miren počitek v krogu svoje družine ali z ožjimi prijatelji.

skorpijonŠKORPIJON:
Luna bo v začetku tedna še v ognjenem Ovnu in v delovnem okolju boste uspešnejši, kljub temu pa bodite previdni, saj bodo nadrejeni iskali napake in pomanjkljivost v vašem delovnem procesu. V začetku tedna boste tudi izjemno občutljivi na kritiko in težko se boste sprijaznili s pomanjkljivim realnim stanjem. Venera bo v četrtek v napetem odnosu z vladarjem vašega znamenja Plutonom, zato se ne spuščajte v prepire s partnerjem. Nikakor ne boste mogli ničesar razčistiti, lahko samo počakate, da napetost mine. Verjemite, da je vsaka preizkušnja za nekaj dobra in tudi ta bo do konca razčistila določene odnose, ki jih imate z drugimi. Konec tedna bo napetost malo popustila, saj bo Luna v bolj mehkem znamenju Raka delovala na vas pomirjujoče. Iskali boste možnosti za konsenz z drugimi, saj se boste zavedali, da ne morete vsega urediti sami in boste morali poiskati pomoč.

strelecSTRELEC:
Kljub malo napetemu ozračju boste že v začetku tedna optimistični, pod vplivom Lune v zagnanem in ambicioznem Ovnu. Samskim se obeta precej možnosti za nove začetke, ki pa bodo precej obremenjeni z vašimi preteklimi slabimi izkušnjami, kar vas bo precej zaviralo. Določena oseba vam bo prinašala veliko veselja in zadovoljstva in čeprav je razmerje v zgodnji fazi, se vam bo tokrat zdelo precej bolj obetavno. V sredini tedna boste pod vplivom Lune v znamenju zemeljskega bika urejali določene obveznosti in poplačevali svoje dolgove. Zadovoljni boste s svojimi dosežki, po drugi strani pa vas bo pekla vest, ker ste zanemarili svoje najbližje. Konec tedna bo Luna v družinskem Raku, tako da bo priložnost za bolj umirjeno in spravljivo ozračje tu. Prav verjetno je, da boste v svoje družinsko gnezdo povabili prijatelje, ki vam resnično veliko pomenijo.

kozorogKOZOROG:
Razburkan in napet teden je pred vami. Predvsem odnosi z vašimi družinskimi člani bodo zelo, zelo napeti in imeli boste občutek, da nikakor ne razumejo vaših stališč. Do vas bodo izjemno zahtevni tudi v službi tako, da boste občasno želeli pobegniti na samoten otok. Zavedajte se, da boste zmogli, saj ste med najbolj zdržljivimi in odgovornimi znamenji zodiaka. Moči imate dovolj in sedanje preizkušnje bodo vašo moč in energijo še okrepile. Res je, da vas marsikdo tiho občuduje in vam daje priznanje, zato se ne ozirajte na ljudi, ki vam zavidajo vašo moč in sposobnost, saj bodo le preko vaše mirnosti spoznali, da vam ne morejo škodovati. Konec tedna bo bolj umirjen in partner ali partnerica bo komaj čakal, da se vam pridruži pri nekem prijetnem izletu v naravi in vam na nežen, a neposreden način izkaže svoja čustva in vam ponudi svojo oporo. Veseli boste, da niste sami in se zato ne boste obremenjevali s tem kaj drugi mislijo o vas in vašem ravnanju.

vodnarVODNAR:
Nadaljuje se vaše močno angažiranje pri poslu, saj boste imeli občutek, da je kljub oviram pravi čas za napredovanje. V začetku tedna bo na vas še vplivala Luna v ambicioznem Ovnu. V tem tednu lahko dosežete pomemben dogovor ali sporazum. Čustveno bo vaše stanje precej bolj zmedeno. Preprosto se na ljubezenskem področju ne boste preveč znašli, zato boste bolj pasivni. Čakali boste na reakcije drugih, ki niso vedno v vašo korist. V sredini tedna bo Luna prehajala zemeljskega Bika in sešteli boste vzpone in padce, ki ste jih doživeli v zadnjem času. Luna in mlaj v znamenju Dvojčkov bo nato proti koncu tedna pospešila vaše družabno dogajanje in vam pomagala poiskati pravo družbo. Tudi delovno boste bolj razpoloženi. V soboto boste tako začutili pravo olajšanje, ko bo luna prešla v mehkosrčnega Raka.

ribiRIBI:
Finance, finance in še enkrat finance bodo zaposlovale vaše misli in vplivale na potek dogodkov, ne samo v tem tednu, ampak kar ves teden. Ne, ne gre zato, da bi na lepem obogateli ali obubožali. Čas je, da spremenite svojo paradigmo glede denarja in se bolj sproščeno lotite tega področja. Čas je, da se otresete predsodka, da niste prav nadarjeni za pridobivanje denarja in da vam lažje delo ne bo prineslo pravih rezultatov. Tudi glede čustev se boste morali sprijazniti z določenimi omejitvami. V četrtek bo Venera v močni povezavi z Plutonom. To bo poudarilo vašo erotično, privlačno plat in okrepilo vaš odnos do denarja, ki bo v naslednjem obdobju veliko trdnejši. Luna bo konec tedna v znamenju vodnega Raka, tako da boste res občutljivi ter dojemljivi. V ljubezni boste potrebovali brezpogojno pripadnost in tistemu, ki vam jo bo nudil boste povrnili s podvojeno močjo.

izdelava web 3


QR Code

Oblačno

19°C

Celje

Oblačno

Vlažnost: 43%

Veter: 22.53 km/h

  • 25 Maj 2017

    Rain 21°C 9°C

  • 26 Maj 2017

    Delno oblačno 20°C 9°C

Zadnje novice

Vročih 5

bizjakbiz nl

Po Sloveniji

Računalniške novice

IZDELAVA IN PRENOVA SPLETNIH STRANI!!!
Še nimate svoje spletne strani?
Pri nas vam jo izdelamo hitro, poceni in kvalitetno!!!
Za več informacij obiščite našo spletno stran

IZDELAVA SPLETNIH STRANI
Odpri obvestilo