radio tomi predvajalnik

Pišite nam: email21
stanje na cestah

Tedenski horoskop

Tedenski horoskop: Od 24.07. do 30.07.2017

 svet tarota svetel

OVEN:oven
V ponedeljek bo Luna v sorodnem znamenju Leva spodbudno vplivala na vašo samozavest. Samski boste iskali priložnosti za osvajanje in flirtanje in ne bo vas motilo, če bo pri tem tudi ostalo, saj bo za vas dovolj občutek, da ste sposobni v osebi, ki vam je všeč, vzbuditi zanimanje in privlačnost. V sredini tedna bo Luna prehajala natančno Devico, obenem bo v sredo v znamenje Device vstopil Merkur. Vaše govorniške sposobnosti bodo izražene, odlično boste komunicirali tudi s tujimi partnerji in znova dokazali, da vaša hitrost in jasnost razmišljanja prinaša prave, uresničljive ideje. Marsikdo vas bo občudoval in verjel, da so vaša predvidevanja in reakcije na meji nadnaravnega in vas spraševal ali imate kakšno magično moč, ki vam omogoča, da v tako kratkem času opravite toliko stvari. V petek in soboto bo Luna v zračni Tehtnici in čas bo za počitek in razvedrilo v družbi partnerja.

bikBIK:
Tradicionalen vpliv Lune v znamenju Leva, ki bo prisoten v začetku tedna, ni najbolj spodbuden za vas. Domači bodo veliko pričakovali od vas, vi pa boste imeli občutek, da se že tako preveč razdajate in boste vztrajali pri tem, da potrebujete več časa zase. V torek bo Luna prešla v zemeljsko znamenje Device in v sredo bo tudi Merkur, planet komunikacije prešel v umirjeno devico tako, da boste v službi in doma med prvimi spoznali, kaj morate storiti. Občutek boste imeli, da so drugi do pomembnih vprašanj ravnodušni in vas ne podpirajo dovolj, zato se boste spraševali ali ste res samo vi tisti, ki vas zanimajo konkretna, prizemljena vprašanja. Konec tedna bo Luna v zračni Tehtnici in še bolj se boste spraševali, če dejansko okoli sebe potrebujete ljudi, ki vas ne podpirajo pri vaših življenjskih ciljih.

dvojckaDVOJČKA:
Sonce v žarečem levu vas bo obenem spodbujalo in utrujalo. V ponedeljek se boste počutili, da bi najraje nadaljevali s počitkom, a boste morali kar pošteno poprijeti za delo. Energija Lune v znamenju ognjenega Leva in nato zemeljske Device vas bo spodbujala k akciji in zbranemu delu. V sredo bo v znamenju sorodne Device vaš planet Merkur, kar vas bo dodatno spodbudilo k aktivnostim, ki se bodo začele z intenzivnim iskanjem novih možnosti za sestanke s pomembnimi osebami, ki bodo po vašem pripomogli k vašemu poslovnemu napredku. Ker želite spremembo, morda novo službo ali bolje plačano delovno mesto boste naredili vse, da bi nadrejeni opazili vaše prizadevanje in vas pohvalili. Konec tedna, ko bo Luna v znamenju zračne Tehtnice, je možno, da boste še preveč vsiljivi s svojimi prizadevanji zbuditi pozornost šefov ali poslovnih partnerjev in lahko dosežete ravno nasproten učinek.

rakRAK:
Ponedeljkov pohod Lune po znamenju Leva bo v vas sprožil potrebo po ureditvi vaših financ. Ugotovili boste, da morate določene denarne tokove preusmeriti tako, da boste imeli več od tega, kot imate sedaj. Velikokrat ste preveč darežljivi, kar vam dolgoročno lahko prinese težave. Kljub manjšim skrbem, ki so bolj posledica izkušenj iz preteklosti, boste že v sredini tedna dosti bolj zadovoljni s svojimi dosežki. Vaš občutek, da gredo poslovni projekti v pravo smer boste zaenkrat še skrivali pred drugimi, saj boste želeli najprej sami podoživeti tisti občutek, ko začutite, da gredo zadeve končno v pravo smer in se ovire odstranjujejo samodejno. Konec tedna bo Luna v znamenju Tehtnice in malo več časa boste posvetili svoji družini, saj boste imeli slabo vest, da ste zaradi poslovnih obveznosti zanemarjali svoje družinske člane.

levLEV:
V začetku tedna boste pod vplivom Lune v vašem znamenju precej boljše volje in tudi pripravljeni na določene premike v vašem življenju. Dosti manj boste očitali drugim njihove pomanjkljivosti, samo zato ker imajo po vašem prevelik vpliv na vaše življenje. Prihajajoči poletni dnevi vam bodo vrnili voljo in življenjsko energijo tako, da boste lažje zadihali tudi pri poslovnih obveznostih, ki vas čakajo v prihodnjem času. V sredini tedna se boste bolj intenzivno posvetili svojim finančnim načrtom, saj ste morali v zadnjem času preložiti oziroma odpovedati kar nekaj projektov, zaradi pomanjkanja sredstev na računu. Luna v znamenju varčne Device bo s svojim vplivom pomagala, da boste začeli razmišljati, da je možno s svojimi prihodki varčnejše ravnati. Konec tedna boste preživeli v družbi, ki vas bo spodbujala in razveseljevala. Po dolgem času boste zopet popolnoma sproščeni.

devicaDEVICA:
V začetku tedna bo Luna prehajala predhodno znamenje Leva, kar vas bo spravljalo v slabo voljo. Občutek imate, da zadnje čase stvari ne gredo v smer, ki ste si jo začrtali ter, da vaši nasprotniki zopet pridobivajo na moči. Veliko ste sami krivi, saj ste s svojo veliko ambicioznostjo in kritičnostjo do ravnanja drugih, povzročili, da drugi okoli vas spregledujejo vaše pozitivne lastnosti in vas ocenjujejo samo po negativnih. Oporo imate samo pri partnerju saj se le ta predobro zaveda, da se žrtvujete v skupno dobro. V sredini tedna bo Luna v vašem znamenju boste malo bolj intenzivno razmišljali o svojih preteklih napakah. Konec tedna boste pod vplivom Lune v znamenju Tehtnice samozavestnejši, še posebej, ker boste pridobili obljubo nekoga, ki vam je zelo blizu, o delitvi dobička, s čimer bi si zagotovili lepe prihodke v prihodnosti.

tehtnicaTEHTNICA:
Malo lažje boste zadihali v tem tednu. Energija Lune v znamenju ognjenega Leva vam bo tam do sredine tedna pomagala pri novih idejah, ki jih boste predstavili svojim prijateljem in tistim, ki vas razumejo in podpirajo. Vaši projekti se bodo končno lahko začeli uresničevati, k temu bo pomagala tudi Mlaj, ki je bil v znamenju prijateljskega Leva. Še en pomemben premik se bo zgodil na nebu v tem tednu, to je premik Merkurja, planeta komunikacije v natančno devico. Na lepem boste občutili dokajšnjo lahkotnost bivanja in sposobnost, da najdete pravo zadovoljstvo v svojem življenju in se prepustite toku. Konec tedna bo Luna v vašem znamenju in življenje vam bo prineslo potrditve vaših prizadevanj in dela v dobro drugih.

skorpijonŠKORPIJON:
Sonce v znamenju Leva vas podpira in vam prinaša neke nove premike, predvsem na področju kariere tako v poslovnem, kot tudi zasebnem smislu. Od srede dalje boste s svojim partnerjem razmišljali o nekih skupnih vlaganjih in finančnih načrtih ter boste pri tem nadvse proaktivni, saj ste ugotovili, da se v zadnjem času vrtite v neke vrste začaranem krogu iz katerega ne morete pobegniti. Želja po večji prepoznavnosti vaših idej, vas bo v začetku tedna, pod vplivom lune v znamenju Leva, pognala v iskanje novih poslovnih priložnosti. Od sredine tedna dalje boste vedeli na koga se obrniti in pri tem boste uspešni. Nova službe, nov projekt ali pa nov posel, se kaže na obzorju in če boste vztrajni in proaktivni boste dosegli zaželeno še prej kot si mislite. Konec tedna, ko bo Luna potovala preko zračne Tehtnice boste potrebovali počitek za umiritev svojih misli. Čas bo za odklop.

strelecSTRELEC:
Teden se bo začel pod vplivom Lune v znamenju ognjenega Leva in nove zamisli se vam bodo podile po glavi. Ugotovili boste, da je čas za spremembo življenjskega sloga, morda za bolj zdrav način življenja. Predvsem vas bo mikalo spremenite kakšno vitalno stvar, prehrano ali pa stil oblačenja. Želja po spremembi bo tako močna, da boste potrebovali kar nekaj časa, da se malo prilagodite svojemu običajnemu življenju. Vsekakor boste od sredine tedna dalje dokaj zbrano opravljali svoje delo, saj bodo službene obveznosti ogromne, roki za dokončanje dela pa kratki. Konec tedna, ko bo Luna prehajala zračno znamenje Tehtnice boste preživljali v družbi prijateljev in znancev, ki vam bodo z veseljem priskočili na pomoč. Imeli boste občutek, da vaši prijatelji ne razumejo vašega položaja in zato boste bolj uživali v družbi ljudi, ki ste jih ravnokar spoznali.

kozorogKOZOROG:
Luna se bo v ponedeljek zvečer preselila iz okrilja nežnega Raka, kjer se seveda zelo dobro počuti, k samozavestnemu Levu in tudi vi boste samozavestnejši v ljubezni. Partnerju boste pokazali na malo bolj odločen način, da vaša namera o spremembi življenjskega stila ni samo kratkotrajna muha. V začetku tedna se boste počutili precej slabo, zato bo bolje, da več počivate, a se pri tem ne vdajate malodušju. V sredo bo planet Merkur, planet komunikacije in sodelovanja vstopil v vašo šesto hišo, ki predstavlja vsakodnevne obveznosti predvsem v službi. Zadeve, ki so se vam v preteklem obdobju zdele preveč zapletene, boste na lepem lažje in bolj sproščeno reševali in tudi z rezultati boste vi in vaši nadrejeni bolj zadovoljni. Konec tedna bo luna prehajala zračno Tehtnico, kar bo v odnose z vašimi nadrejenimi prineslo malo več dinamike. Počutje bo boljše, čeprav boste zaradi napetega odnosa med Saturnom in Soncem imeli občutek, da vas nihče ne razume, ampak vsi samo izkoriščajo vašo pripravljenost priskočiti na pomoč.

vodnarVODNAR:
Malo slabše počutje vas bo doletelo v začetku tedna, saj vas bo vpliv Lune v znamenju vam nasprotnega Leva precej vznemirjal. Vaš partner, čustveni ali poslovni, bo od vas zahteval, da se podredite njihovim muham in dokažete, da mislite samo na njih. Vsekakor boste v razcepu, saj vam obveznosti v službi ne bodo dovoljevale, da bi si lahko privoščili odsotnost. Konec tedna, ko bo Luna prehajala analitično znamenje Tehtnice, se boste lažje zbrali in v službenem času naredili več Pri tem vam bo v pomoč prestop Merkurja, planeta komunikacije, v znamenje inteligentne Device, ki se bo zgodil v sredo. Samski boste sproščeno in lažje osvajali in se sproščali ob športnih dejavnostih ter sprehodih v naravnem okolju. Konec tedna bo Luna prehajala zračno Tehtnico in še bolj boste začutili željo po povezovanju in druženju. Poklicali boste stare prijatelje ali celo nekoga, ki vam je v preteklosti veliko pomenil. Ne pretiravajte s hrepenenjem po preteklosti, saj gre za prehodno obdobje in si v resnici ne želite obnoviti starih vezi.

ribiRIBI:
Energija Lune v znamenju Leva vas bo preveč vznemirjala, a vam obenem pomagala k samozavestnejšemu pristopu v službi. Končno boste postavili svoja hotenja in sanje v nek približno realen okvir, kar bo vzbudilo odobravanje tudi pri vaših sodelavcih, ki bodo pozdravili vašo proaktivnost. Vaš pristop bo spodbudil tudi druge k bolj smelemu razmišljanju. V sredini tedna, ko bo Luna prehajala znamenje Device, ki je vam nasprotno, boste več resnosti pokazali tudi v odnosu s partnerjem. Zavedati se boste začeli, da morate v odnosu malo več ponuditi, ter da ni dovolj, da ste kakršni ste. Brezpogojna Ljubezen res ne postavlja nobenih zahtev, a realno življenje pa jih in zato osnovna razporeditev bremen med oba partnerja zagotavlja pošten in zdrav odnos kakršnega si v resnici želite in ga imate za idealnega.

izdelava web 3


QR Code

fDeli
32
Pin It
Oblačno

22°C

Celje

Oblačno

Vlažnost: 55%

Veter: 17.70 km/h

  • 26 Jul 2017

    Razpršene nevihte 23°C 11°C

  • 27 Jul 2017

    Pretežno oblačno 25°C 12°C

Zadnje novice

Vročih 5

bizjakbiz nl

Po Sloveniji

Računalniške novice

IZDELAVA IN PRENOVA SPLETNIH STRANI!!!
Še nimate svoje spletne strani?
Pri nas vam jo izdelamo hitro, poceni in kvalitetno!!!
Za več informacij obiščite našo spletno stran

IZDELAVA SPLETNIH STRANI
Odpri obvestilo