radio tomi predvajalnik

Pišite nam: email21
stanje na cestah

Tedenski horoskop

Tedenski horoskop: Od 22.01. do 28.01.2018

 svet tarota svetel

ovenOVEN:
Začetek tedna bo zaznamoval vpliv Lune v vašem znamenju, kar pomeni da boste do srede povsem v svojem elementu. Zelo boste ambiciozni, polni zamisli in volje po urejanju službenih zapletov. Če boste potrebovali pomoč in podporo nekoga, ki vam je nadrejen, jo boste tudi dobili, saj boste imeli določeno mero karizme, ki bo navdihovala druge. Tudi kasneje vam energije ne bo manjkalo, saj bo Luna rasla in bo v sredo oblikovala prvi krajec. Vaši nameni bodo jasni, izoblikovali boste svoje zamisli in jih predstavili drugim. Mars, vaš vladar bo v petek prešel v sorodnega Strelca, tako da lahko računate na pomoč prijateljev. Začeli se boste spraševati, kaj lahko spremenite, da si boste olajšali svoje življenje in ugotovili, da morate nekaj malega prilagoditi in dopolniti. Konec tedna bo potekal v znamenju družabnih Dvojčkov, kar vas bo vodilo k združevanju prijetne zabave s koristnim delom.

bikBIK:
Poslovno boste nadvse uspešni, takoj v začetku tedna boste nekomu pomagali iz zagate. Vaša pomoč ne bo izvirala iz altruizma, saj se zavedate, da vas dotični vedno podpre, ko ga potrebujete in vam pomaga iz zagate. V sredini tedna bo Luna prehajala vaše znamenje, tako boste še lažje uresničevali zamisli. Somišljeniki, predvsem pripadniki sorodnih zemeljskih znamenj vas bodo podpirali in vam svetovali, če boste prosili za pomoč. Počutili se boste odlično, manj zadovoljstva boste doživljali ob pogledu na stanje na svojem računu. Velikokrat ste preveč radodarni, ko poskušate uresničiti svoje cilje. Več idej boste dobili v petek, ko bo Luna prestopila v znamenje sosednjih Dvojčkov in boste imeli občutek, da se določeni projekti odvijajo v vašo korist. V nedeljo boste, naveličani stalnega hitenja, uživali v krogu domačih in jih razvajali, kot znate le vi. Poleg boste povabili svoje stare prijatelje in sosede, tako da vam dolgčas ne bo.

dvojckaDVOJČKA:
Ponedeljkova Luna v znamenju Ovna bo pomagala, da boste v krogu znancev zablesteli s svojimi idejami in načrti. Nekdo vam bo predstavil nek nov poslovni projekt, kar vas bo v začetku malo prestrašilo, saj niste prepričani, da ste pripravljeni na nove izzive. Malo zasanjano romantično vzdušje, ki ga bo od srede dalje prinašal vpliv Lune v znamenju Bika, vas lahko zanese, da si o nekom ustvarite lepšo podobo, kot bi jo v drugačnih okoliščinah. Luna bo svojo meno dopolnila v prvi krajec v sredo zvečer v znamenju bika. Idealen čas za kopeli, počitek in obnovo vašega telesa. Posebno Dvojčice se pustite razvajati, saj tokrat potrebujete čutno relaksacijo. Vezani boste uživali v pogovorih, dotikih in nato znova pogovorih in predajanjih strastem. Čas je za resnično sprostitev, saj boste že v ponedeljek začeli z resnim delom in služenjem denarja, saj želite investirati v neko večjo dobrino.

rakRAK:
Čeprav delo, ki ga trenutno opravljate, ni tisto, kar ste si želeli, boste v tem tednu resno in ambiciozno iskali prave rešitve. Vaš navdih bo ljubljena oseba ki se trudi, da vam pomaga tudi takrat, ko vam gre slabše. Če ste samski boste v sredini tedna pod vplivom Lune v znamenju zanesljivega Bika srečevali ravno take osebe, predane in sočutne. Sredin lunin prvi krajec v znamenju Dvojčkov bo v vas vzbudila določen nemir in željo po potovanju. Želeli boste vsaj začasno zapustiti domače okolje, kjer se v tem času ne počutite najbolje, saj imate občutek, da imajo družinski člani svoje načrte, ki ne vključujejo vas. V nedeljo zvečer bo Luna prešla v vaše znamenje in tudi vi boste mirnejši. Naredili si boste kar nekaj načrtov, ki vam bodo odprli nova obzorja. Čas je za akcijo in če ste vezani, čustveno ali poslovno, vam vaš partner ne bo pustil prostega časa ter vas bo spodbujal k stalnemu napredku.

levLEV:
V začetku tedna bo Luna delovala v sorodnem, ambicioznem znamenju Ovna, tako da vam zagnanost in optimizma pri dokončevanju določenih projektov ne bo manjkalo. Malo boste dvomili v resnična čustva svojega partnerja, saj vas bo neprestano primerjal z določenimi osebami iz svoje preteklosti. Vaši občutki glede njega ali nje bodo precej zmedeni. Počakajte še malo, kmalu boste imeli več možnosti, da razrešite zapleteno situacijo. V petek se v vašem življenju pojavi oseba, ki bo zaznamovala vaše čustveno ali poslovno življenje in vam pomaga pri vaših načrtih. Sobotna Luna v znamenju živahnih Dvojčkov bo pospešila vaše družabno življenje. Večerja, ki jo boste priredili v čast svojih na novo pridobljenih znancev, bo popoln uspeh. Med novimi znanci se bo znašel nekdo, ki vam bo resnično ogrel srce in če ste še samski se boste odločili za korak naprej. V nedeljo bo Luna prešla v znamenje počasnega Raka in tudi vi boste prosti večer izkoristili za počitek.

devicaDEVICA:
Luna v znamenju prodornega Ovna vas bo spodbujala, da zaključite stare projekte še pred soboto. Kmalu bo čas za nove izzive, zato boste morali pohiteti. V resnici boste precej utrujeni. Komaj boste čakali večera, da se lahko spočijete, a v sredini tedna lahko pričakujete obisk osebe, ki bo malo manj ljubezniva in do nje lahko pričakujete, da bo do vas gojila določene namene. Priznajte tudi vi, da imate do nje ali njega določene želje in zahteve. Doma bodo od vas pričakovali, da opravite neke obveznosti povezane z vašim stanovanjem še pred soboto. Prvi krajec Lune bo v sredo povzročil, da se boste malo slabše počutili. Privoščite si daljši počitek in v nedeljo na obisk povabite stare prijatelje in znance, ki vam bodo s svojimi duhovitimi pripombami polepšali dan.

tehtnicaTEHTNICA:
Partner bo v začetku tedna od vas pričakoval, da se podredite določenim njegovim ali njenim stališčem, kar boste odklonili. Malo naporen in energijsko napet začetek tedna, bo ublažil šele prehod Lune v Bika, ko boste po vsakodnevnih obveznostih uživali v skrbni negi svojega telesa. V petek bo Luna v znamenju radovednih Dvojčkov spodbujala vašo željo po razširjanju svojih obzorij. Zaželeli si boste, da bi pred poletjem lahko odšli na potovanje, kar vam bo tudi uspelo. Sprememba okolja bo ugodno vplivala na vas in veliko od vas vas bo na poti sklenilo tudi dober posel. Nedeljska Luna v znamenju Raka vas bo spomnila, da vas naslednji dan čaka kup obveznosti, zato boste v roke vzeli službene papirje in naredili podroben plan za delavni teden, ki prihaja.

skorpijonŠKORPIJON:
V službi se boste v tem tednu izkazali s svojo prizadevnostjo in resnično brez besed poprijeli za vsako opravilo. Vaša pridnost bo nalezljiva, še posebej, ker jo bo v sredini tedna spremljala brezpogojna podpora vašega partnerja, ki bo prav užival v dokončevanju določenih vaših zamisli. Tradicionalni vladar vašega znamenja Mars, bo v petek vstopil v znamenje Strelca in malo pretresel vaše finance . V tem obdobju boste morali pokazati veliko poguma, saj bodo vsi zelo zahtevni in kritični do vašega dela. Popotnica za naprej bo malo zagonetna Luna v znamenju Dvojčkov, ko boste ugotovili, da morate v življenju nujno nekaj spremeniti in se pognati naprej. V nedeljo boste zopet bolj umirjeni, saj bo Luna prehajala družinskega Raka. Posvetili se boste tistim, ki jih imate najraje in ne bo vam žal ne časa in ne denarja, da pokažete kako ste jim hvaležni.

strelecSTRELEC:
Teden boste začeli polni optimizma in dobre volje. Luna bo v ponedeljek in torek prehajala ognjenega Ovna in vas spodbujala k akciji. Vaši načrti bodo smelejši in zopet boste začeli zaupati v svoje sposobnosti organiziranja in vodenja določenih projektov. Sredi tedna boste še previdni, ko pa boste ugotovili, da lahko ljudem pomagate brez večjih odrekanj, boste dosti bolj odločno poprijeli za delo. V ljubezni boste ravno tako prodornejši kot navadno, saj boste želeli ustreči tistim, ki se trudijo za vas. Luna v živahnem znamenju Dvojčkov bo spodbudila partnersko področje. Napetost boste sprostili tako ali drugače, s prepirom ali objemom. Odločitev bo vaša in od tega bo odvisno vaše počutje v teh januarskih dneh. Res je, da se boste odločili, da bo konec tedna res nekaj posebnega in si boste lahko opomogli od vsakodnevnih obveznosti.

kozorogKOZOROG:
V začetku tedna, ko bo Luna v ognjenem Ovnu, v vaši četrti hiši družinskih odnosov, boste urejali določene zadeve, ki se tičejo vašega doma. Že dolgo niste natančno pregledali, če vsi hišni aparati delujejo brezhibno. V sredini tedna boste dosti bolj živahni in zabavni. Luna v znamenju zemeljskega Bika bo spodbujala vašo čutnost in ljubeznivost. Nekomu boste pokazali koliko vam je mar zanj ali za njo. Tudi odnosi z otroci bodo lepi in z veseljem boste delili svoj prosti čas z njimi. V večernem času se boste odločili za obisk gledališke predstave. Mars, ki je bil kar nekaj časa v znamenju Škorpijona in je še povečeval vašo ambicioznost, se bo premaknil v znamenje Strelca in kmalu bodo vidni tudi rezultati vaših prizadevanj in dela. V nedeljo bo Luna v Raku poskrbela, da bosta imela s partnerjem sproščen dan. Trudila se bosta, da najdeta soglasje pri nekem projektu, ki b v začetku kazal cel kup pomanjkljivosti, a ko jih bosta s partnerjem odpravila bodo zadeve stekle v pravo smer.

vodnarVODNAR:
V začetku tedna bo sodelovanje z drugimi skoraj idealno. Vaši dogovori s poslovnimi partnerji bodo uspešni, s sodelavci pa se boste ujeli pri dokončevanju določenega projekta. Vaši načrti bodo sprejeti, zato boste zadovoljni z doseženim, saj bodo sledili tudi finančni učinki. V petek bo Mars, planet akcije in energije prestopil v znamenje Strelca, kar vam bo pomagalo, da premagate svoje omejitve. Če ste še samski, boste pogumno osvajali osebo, ki vam je že dolgo pri srcu, a se bojite, da ni primerna za vas. Tokrat boste premagali svoje dvome in pogumno zastavili tisto večno vprašanje in čeprav odgovor ne bo nujno pritrdilen, saj je odvisen od določenih okoliščin, ki niso najbolj v vaš prid, boste uživali v občutku, da ste si sploh upali odkriti svoja najbolj skrita čustva. Konec tedna bo Luna v znamenju Dvojčkov za vas izjemno ustvarjalna. Lotili se boste olepšave svojih sten in tudi na ta način vplivali na svoje počutje.

ribiRIBI:
Luna v Ovnu bo v začetku tedna spodbujala vašo samozavest in krepila samozaupanje. Res je, da zadnje čase precej napredujete, a bolje bo, da ostanete na realnih tleh, saj je, kot sami vidite, sreča opoteča. V bistvu boste res imeli precej sreče in srečnih priložnosti, ki jih boste lahko izkoristili. Lahko se zgodi, da boste zaradi obilice obveznosti odložili kakšno razvedrilo, predvsem v sredini tedna, a ne bo vam žal, saj se bo priložnost hitro ponovila. Konec tedna bo Luna v zgovornih Dvojčkih, znamenju, ki podpira področje sorodnikov in vaših prednikov. Možno je, da se boste konec tedna odpravili na družinsko srečanje, kjer se boste spominjali določeni zabavnih dogodkov iz vaše daljne preteklosti. Luna v znamenju Raka bo v nedeljo prinesla več miru v vaš dom. Imeli boste občutek, kot da ste se novo rodili in lahko začnete od začetka.

izdelava web 3


QR Code

fDeli
55
Pin It
Oblačno

-2°C

Celje

Oblačno

Vlažnost: 91%

Veter: 6.44 km/h

  • 24 Jan 2018

    Delno oblačno 8°C -3°C

  • 25 Jan 2018

    Pretežno oblačno 9°C 0°C

Zadnje novice

Vročih 5

bizjakbiz nl

Po Sloveniji

Računalniške novice

Sodelujemo z ...

IZDELAVA IN PRENOVA SPLETNIH STRANI!!!
Še nimate svoje spletne strani?
Pri nas vam jo izdelamo hitro, poceni in kvalitetno!!!
Za več informacij obiščite našo spletno stran

IZDELAVA SPLETNIH STRANI
Odpri obvestilo