radio tomi predvajalnik

Pišite nam: email21
stanje na cestah

Tedenski horoskop

Tedenski horoskop: Od 13.08. do 19.08.2018

 svet tarota svetel

ovenOVEN:
Vpliv mlaja v zemeljski Devici vas bo že v ponedeljek prisilil, da boste v službi prizadevni in boste pridno izpolnjevali službene obveznosti, ki se bodo v obliki nerešenih zadev kopičile na vaši delovni mizi. Vladar vašega znamenja Mars se bo že v začetku tedna premaknil v znamenje Kozoroga. Imeli boste dovolj volje do dela, a ne boste več tako zaletavi in nepremišljeni. Luna v znamenju Tehtnice bo do četrtka vplivala blagodejno na odnose s partnerjem, tako čustvenim kot poslovnim. Zavedali se boste, da je nastopil čas, ko boste morali sprostiti vse zavore in se prepustiti čustvom. Ne bojte se, na lepem boste srečnejši in tudi partner ali partnerica bo z veseljem sprejela ponujeno roko. Konec tedna bo Luna v Škorpijonu in začutili boste potrebo po relaksaciji in počitku. Skupaj s partnerjem ali partnerico bosta uživala v obnavljanju vajinih odnosov in prav nikogar ne bosta potrebovala ob sebi. Vsekakor boste previdnejši, saj vas bo bližnja povezava med Marsom in resnobnim Saturnom spomnila na vaše pomanjkljivosti. V nedeljo zvečer se varujte pretirane ljubosumnosti ali posesivnosti.

bikBIK:
V nov teden boste vstopili navdušeni nad novimi priložnostmi za katere čutite, da se bodo pojavile kmalu. Podpirala vas bo nova Luna, ki bo v ponedeljek vstopila v znamenje Device in podprla ljubečo Venero, ki sije v znamenju ljubeznive Tehtnice . Žal se bodo že v začetku tedna v ljubezni postavile omejitve, saj bo Luna v napetem položaju s strogim in omejevalnim Saturnom. Torej partner vam ne bo nudil toliko in take podpore kot boste pričakovali, ali pa bodo vaša pričakovanja nerealna. Boste pa v začetku tedna uspešnejši v službi in imeli boste kar nekaj priložnosti, da v sredini tedna pod vplivom Lune v Tehtnici uredite odnose s sodelavci. Luna, ki bo konec tedna pod vplivom Škorpijona, bo v vašo partnersko življenje vnesla zmedo in prepir. Če ne želite prekiniti svoje veze, bo bolje, da umirite svoje strasti in počakate na čas, ko boste lažje urejali zadeve. Varujete se predvsem ljubosumnih izpadov in preverite govorice, preden obsojate svojega partnerja ali partnerico.

dvojckaDVOJČKA:
Pred vami je precej naporen teden in težko boste lovili ravnovesje med svojimi obveznostmi, zahtevami drugih in svojimi željami, ki bodo stremele k počitku in sprostitvi. V začetku tedna boste pod vplivom Lune v zemeljski Devici pridni in uspešno boste reševali zadane naloge, tako v službi kot doma. Prestop Lune v zračno znamenje Tehtnice bo vplival na vaše čustveno prebujanje, ki pa ne bo prav nežno, saj trenutno res ne veste, kaj pravzaprav hočete. Razjeda vas dvom v pravilnost svojih odločitev, kolebate med prijateljstvom in ljubeznijo, kar se bo ta še stopnjevalo do konca tedna, ko se bo Luna preselila v Škorpijona. Saturnova bližina z Marsom bo povzročila, da se boste boleče zavedli svojih omejitev v službi, tako da jih boste občutili kot prekomeren pritisk. Spoznali boste, da morate za svoje dobro počutje še marsikaj postoriti in spremeniti. Pritiski lahko vplivajo na fizično ravnovesje vašega telesa, zato redno telovadite in jemljite vitaminske in mineralne dodatke.

rakRAK:
Teden pred vami bo prinašal precej mešane vplive, a v glavnem boste veseli, saj se bo začel z novo Luno v zemeljski Devici. Komunikacija s sodelavci in kolegi bo odlična in to vas bo pomirilo, posebno, ker se pripravljate, da boste prevzeli precej pomemben projekt, pri katerem je zelo važno, da imate ob sebi resen in zanesljive sodelavce. Energija Sonca, ki trenutno gostuje v Levu vam odgovarja in spodbuja vašo komunikacijo in ustvarjalni način razmišljanja. V pravem trenutku vam pomaga poiskati pomoč prijateljev. Luna, ki bo v petek v Škorpijonu, bo ustvarila dodatne čustvene zaplete, sploh če še ne boste želeli pustiti nekega odnosa, ki vas precej omejuje in zavira vašo ustvarjalnost. Pustite v preteklosti vse kar je staro in neuporabno in se prepustite sedanjosti, ki je vznemirljiva in pestra ter dosti bolj barvita. Družba podobno ali isto mislečih ljudi, ki vas podpirajo in hrabrijo vam bo pri tem v oporo in spodbudo. Tudi v ljubezni bodo kmalu nastopile bolj čiste in spodbudne energije.

levLEV:
Sonce je še vedno v vašem znamenju, v njem je bil tudi mlaj. V ponedeljek pa bo Luna v znamenju Device vplivala na vaše delovanje.. Zelo se boste trudili uskladiti svoje finance in potrebe ter želje. Po eni strani bi želeli ustreči svojim domačim, ki si želijo več vašega sodelovanja z njimi in vam zamerijo vašo odsotnost in delo do poznih o večernih ur, po drugi strani pa boste v službi pod pritiskom, ki bo tokrat jasno definiran. Tako se boste morali odločiti ali boste sprejeli dodatne naloge, ki bodo posebej nagrajene, ali pa boste zopet poslabšali odnose doma. Včasih se zdi, kot da vas domači izsiljujejo, a položaj na nebu kaže, da se boste prilagodili in pravilno odločili. V sredini tedna boste samozavestnejši v ljubezni in nekomu boste priznali, da ste veliko mislili nanj ali njo. Zaplet ob Luni, ki bo konec tedna v znamenju Škorpijona, vas bo prisilil, da razmislite o odnosih z vašimi domačimi in poizveste, kako bi jim lahko pomagali, ne da bi pri tem trpel vaš ponos.

devicaDEVICA:
Energija Sonca v znamenju Leva se bo združila v ponedeljek združila z Lunino, kar seveda prinaša novo moč v vaše življenje. Končno boste začutili, da vam ta pozno poletni čas prinaša nove izzive, ki jih morate sprejeti brez strahu. Določeni sodelavci bodo spoznali, da brez vas preprosto ne bodo mogli premagati in vas bodo zato brezpogojno podprli. To vam bo dalo nov zagon v službi, a bo žal tudi še povečalo delovne obremenitve. Napetosti vsega tedna se bodo malo sprostile šele proti koncu tedna. V nedeljo bo Luna v znamenju Škorpijona tako, da se vam bo ponudila odlična priložnost, da organizirate kakšno prijateljsko srečanje sodelavcev ali pa vsaj kakšno tradicionalno kosilo. Zvečer pa lahko povabite na nedeljsko kavico in pogovor tudi kakšnega starega prijatelja. Združite prijetno s koristnim in predlagajte sodelavcu tesnejše sodelovanje. V vašem življenju je še vedno prisotna neka skrita ljubezen, ki ne glede na trud, ne zarjavi.

tehtnicaTEHTNICA:
Teden, ki je pred vami vam bo prinašal predvsem občutek, da morate nekaj narediti na področju financ in da zagnano delo v teh časih ni dovolj, da bi si zagotovili varno finančno prihodnost. Že v začetku tedna vas bo obremenila napeta povezava med vladarico vašega znamenja Venero in omejevalnim Saturnom, ki trenutno iz znamenja Kozoroga deli precej težke lekcije. Obremenitev se bo stopnjevalo do Lune, ki bo konec tedna v Škorpijonu, ko se boste začeli zavedati, da morate spremeniti svoje razmišljanje. Če imate kreditne ali druge zaostale obveznosti, boste morali čim prej pristopiti k reševanju zadeve. Kmalu boste ugotovili, da problem ni nerešljiv in da poznate ljudi, strokovnjake na finančnem področju, ki vam lahko pri tem učinkovito pomagajo in vas usmerijo na pot na kateri si boste lahko sami pomagali rešiti svojo težavo. Tudi prijateljska pomoč bo zelo dobrodošla, saj se bodo nekdo spomnil, da ste tudi vi njemu ali njej v podobni situaciji nekoč priskočili na pomoč.

skorpijonŠKORPIJON:
Luna, ki bo v začetku tedna v znamenju Device, vam bo priskrbela prijateljsko pomoč pri reševanju zapletenih čustvenih in denarnih zadev. Res je sicer, da jih velikokrat zapletete kar sami, kar se bo pokazalo že v začetku tedna, ko bo Venera v napetem položaju s Saturnom, ki gostuje v Kozorogu. Tako lahko v odnosu s partnerjem izbruhne na plan večkrat potlačena jeza in občutek nezadovoljstva. Ne boste preveč izbirali besed, a očitno vam bo uspelo, saj se bo že v sredo situacija med vama razjasnila in lepa povezava Venere in Lune, kaže, da se bosta uspela pogovoriti. Luna, ki bo v konec tedna vašem znamenju bo sicer tvorila nekaj zoprnih aspektov, a negativna čustva se lahko kar naenkrat spremenijo v močno strast in konec tedna boste presenečeni, če vam bo kdo omenil nemir in nesporazume. Boste pa v službi v tem tednu izredno prizadevni in delo vam bo šlo dobro od rok. Tudi odnosi s sodelavci bodo dobri kot, da bi ugotovili, da dosegate boljše rezultate, če delujete usklajeno.

strelecSTRELEC:
V tem tednu bodo v ospredju vaši dolgoročni karierni načrti in zelo si boste prizadevali, da ne naredite kakšne napake. Nova Luna v znamenju Leva bo spodbudila vaše ambicije, za katere ste mislili, da ste jih že zgubili. Ponosni boste sami nase in na novo pridobljena samozavest vam bo dala nov zagon za delo in premagovanje težav. V sredini tedna se boste zagnano lotevali svojih načrtov, a prav lahko se zgodi, da boste malo razočarani nad odzivom drugih. Sprejeti boste morali precejšnje omejitve zaradi napetega odnosa med planeti in se prilagoditi. Kmalu boste spoznali, da zadeva ni tako tragična in boste v novo nastalem položaju precej uživali, določene prilagoditve vam bodo postale izziv. Predvsem boste zadovoljni, saj se bo izkazalo, da morate osvojiti nove veščine in z veseljem se boste lotili potrebnega učenja. V ljubezni ne bo bistvenih sprememb pozitivno bo samo, da boste manj razmišljali o težavah in se sproti prilagajali okoliščinam.

kozorogKOZOROG:
Luno v znamenju zemeljske Device boste v začetku tedna sprejeli kot blagodejno, saj ste se malo naveličali precej burnih in pretresljivih dogodkov v zadnjem času. Malo sprostitve vam je prinesla čutna ljubezen, a že v sredini tedna se bodo pokazale omejitve. V tem tednu boste sicer še vedno dajali prednost vsakodnevnim obveznostim in svojo mehkobo in ljubeznivost boste v glavnem uporabljali pri delu. Vladar vašega znamenja, resnobni Saturn bo v začetku tedna bo počasi sprejemal družbo ognjenega Marsa, kar bo v vaše življenje vrnilo določene omejitve in napetosti. Dobro je, da boste vsaj vedeli pri čem ste in na koga lahko v resnici računate, kdo vas ceni na pravi način in kdo ne. Tudi to je veliko vredno in dobra iztočnica za napredovanje, ki bo tudi v tem tednu počasno, a zanesljivo in vam bo v službi prineslo kar nekaj pozitivnih točk.

vodnarVODNAR:
Luna v znamenju Device vas bo spodbujala, da se posvetite regeneraciji svojega telesa in poskrbite za svoje dobro počutje. Stresi in pretresi, ki ste jih doživljali zadnje čase, predvsem zaradi niza napačnih odločitev, lahko pustijo svoj davek na vašem počutju. Sploh zdravstveno stanje je ne bo najboljše. V sredini tedna boste še dodatno obremenjeni z delovnimi obveznosti in zgodi se lahko, da jim preprosto ne boste kos. Tisti, ki še niste bili na dopustu ali pa ste bili na dopustu že nekaj časa nazaj, boste potrebovali dodaten počitek. Konec tedna bo Luna prehajala močno znamenje Škorpijona, ki vas bo prisilo, da naredite natančno to. Samo ljubezen včasih ni dovolj in potrebno bo vložiti precej moči v to, da svoj odnos s partnerjem ali partnerico oplemenitite. Preprosto se boste zavedali, da morate začeti pri sebi. V sredini tedna bo Luna v Tehtnici spodbujala vašo namero, da se sedete k mizi in naredite finančni načrt do konca leta in si ne zatiskate oči pred dejstvom, da boste morali za večji izplen, preprosto več delati. No, ničesar se ne bojte, saj imate dovolj talentov in vam ne bo težko najti primernega vira zaslužka, kar bo dvignilo vašo samozavest in v vaše življenje prineslo več optimizma. Konec tedna bo Luna v znamenju vodnega Škorpijona prinesla nove ideje.

ribiRIBI:
V začetku tedna boste še pod vplivom Lune v znamenju Device. Partner bo do vas gojil velika pričakovanja,kar vas bo precej vznemirilo. Če sta na dopustu, bosta že našla svojo skupno pot. Težje bo,če boste morali usklajevati povečane službene obveznosti z domačimi. Pri tem boste imeli občutek,da vas drugi ne upoštevajo tako kot bi vas morali. Precej brez idej boste, kako se vesti do neke osebe, ki vam včasih kaže prijeten obraz,, včasih pa vas prav zasmehuje. Po prazniku bo Luna prešla v močno Škorpijonovo znamenje in vi se boste počasi počutili bolje. Znamenje škorpijona vam bo dalo določeno moč in voljo. Konec tedna dobite določen finančni priliv, ki ste ga že močno pričakovali. Pazite, da skrbno ravnate z denarjem, ste varčni, saj boste imeli več investicij.

izdelava web 3


QR Code

Pin It
Sončno

20°C

Celje

Sončno

Vlažnost: 74%

Veter: 0.00 km/h

  • 16 Avg 2018

    Sončno 26°C 11°C

  • 17 Avg 2018

    Pretežno sončno 27°C 12°C

Zadnje novice

Vročih 5

bizjakbiz nl

Po Sloveniji

Sodelujemo z ...