radio tomi predvajalnik

Pišite nam: email21
stanje na cestah

Tedenski horoskop

Tedenski horoskop: Od 23.04. do 29.04.2018

 svet tarota svetel

ovenOVEN:
Teden se bo začel z Luno v znamenju vam sorodnega Leva, kar vas bo spodbujalo k čustveni in umirjeni komunikaciji z drugimi. Partner vam bo dajal vso potrebno podporo in oporo, kar vam bo izjemno pomembno, saj boste v prihajajočem tednu potrebovali maksimalno oporo pri določenih projektih, ki so pomembni za vaš nadaljnji uspeh. V sredini tedna boste tako pod vplivom Lune v Devici dokončevali še zadnje podrobnosti in pri tem boste potrebovali mirno okolje. Konec tedna bo Luna, ki bo v fazi rasti, prehajala znamenje nasprotne Tehtnice. Izrabite dinamičen čas, da razčistite določene nesporazume s partnerjem. Od njega ali nje boste pričakovali in zahtevali več aktivnost in ne boste več pripravljeni poslušati izgovorov, zakaj se nekaj ne da storiti. Ne bo škodilo tudi bolj odločno delovanje in če nekaj pričakujete, povejte kar naravnost. Previdnost v prometu ne bo odveč.

bikBIK:
V tem tednu boste nadaljevali z dinamičnimi projekti, ki ste jih zastavili v preteklem obdobju, sploh zaradi močnega ponedeljkovega sekstila med Luno in Merkurjem. V začetku tedna boste obenem vpeti še v domače obveznosti, saj vaši bližnji pričakujejo, da jim boste pomagali pri večjih gospodinjskih opravilih kot so tudi oni pred časom pomagali vam. V sredini tedna bo Luna prešla v vašo hišo veselja in ustvarjalnosti. Končno boste spoznali, da morate za svoje zadovoljstvo poskrbeti sami, saj vam drugi pri tem ne zmorejo in rabijo pomagati. Pri tem boste zadovoljni, da tudi pri težjih stvareh ne rabite pomoči drugih, saj ste radi neodvisni. Bolj boste zaupali sebi in svojim sposobnostim. Konec tedna bo Luna prešla v znamenje zračne Tehtnice. Venera, vaša nebesna vladarica, ki si jo delite s finim zračnim znamenjem, bo v torek prešla v sosednje znamenje Dvojčkov. Uživali boste v družabnih dogodkih in v prebujajočih čustvih, kot se za pozno pomlad spodobi.

dvojckaDVOJČKA:
Začetek tedna bo lahkoten, Luna v znamenju Leva vas bo spodbujala k dinamičnemu družabnemu življenju in ukvarjanju z lahkotnimi in sprostilnimi športnimi dejavnostmi. Tudi v službi boste sproščeni in dobro boste sodelovali z drugimi: Venera bo v torek vstopila v vaše neobremenjeno znamenje in vas podpirala pri vseh potezah. Konec tedna bo Luna prehajala zračno Tehtnico, kar bi lahko malo olajšalo vaše trenutno precej zapleteno doživljanje, a po drugi strani boste imeli zaradi obrata Merkurja precej težav. Umirite se in si ne obremenjujte življenja z nepotrebnimi strahovi, ki se ne bodo nikoli uresničili. Čez vikend si odpočijte svoje misli in čute, ki so bili zadnje čase precej napeti.

rakRAK:
Luna v sosednjem Levu bo na vas vplivala spodbudno, saj boste končno dobili pozitivno novico glede nekega denarnega priliva, na katerega ste čakali že nekaj časa. V tem tednu boste imeli možnost, da določene zadeve uredite in sklenete, poiščete pomoč ali sklenete konstruktiven dogovor, ki vam bo pomagal v prihodnje. V sredini tedni bodo dogovori uspešni v službi, ob strani vam bodo stali dolgoletni prijatelji ali sodelavci ter bratje in sestre. Konec tedna bo bolj naporen. Luna bo prehajala zračno Tehtnico, vaši domači bodo do vas zahtevni in tudi ukazovalni, vi pa boste imeli polno obveznosti in dela, ki ga boste morali opraviti in ne more počakati na boljše čase. Žal nekateri pričakujejo, da se boste žrtvovali za njihovo udobje, vi sami pa morate poskrbeti za lastno preživetje in napredek. Do prihoda Sonca v vaše znamenje bo bolje, da se posvetite sebi in pomagate samo tistim, ki so hvaležni za vašo pomoč in vam z veseljem vračajo vašo dobroto.

levLEV:
V ponedeljek bo Luna v vašem znamenju, kar vas bo seveda spodbujalo k večji samozavesti. Pazite, da ne boste pretiravali s hvalisanjem, saj v današnjih časih mnogi ne prenesejo pretirane samohvale, Še posebej, če vedo, da so dejstva povsem drugačna in tudi vi ne potegnete vedno vsega iz sebe. Ko bo Luna v sredo popoldan vstopila v znamenje trezne Device, prihaja tudi za vas čas streznitve. Predvsem kar se tiče vašega finančnega stanja, saj boste imeli poleti ogromno stroškov, komaj ste si pa opomogli od finančno ne najbolj prijazne zime. Pozitivne povezave med Soncem in Merkurjem bodo vplivale na to, da, večjih problemov pri pridobivanju dodatnih sredstev ne bi smeli imeti. Malce boste malo zavihali rokave in kmalu nadomestili zamujeno. Konec tedna boste preživeli v družbi veselih prijateljev. Lepo srečanje vam bo povrnilo moči in vas spodbudilo k novim dosežkom.

devicaDEVICA:
V ponedeljek bo zaradi Lune v ognjenem Levu v službi ali pri poslu vzdušje precej napeto. Možno je, da se sprete z osebami, ki vam veliko pomenijo in vas drugače podpirajo. Res je, da boste imeli vi pripravljene argumente, a bolje bo, da umirite strasti, saj boste kmalu potrebovali njihovo podporo. Strasti se bodo kmalu umirile, saj bo Luna v sredo popoldan prestopila v vaše znamenje in začutili boste olajšanje. Proti koncu tedna boste začutili, da se umirjate in da končno res veste kaj hočete in predvsem, da sedaj lažje prenašate pritiske, ki vas čakajo v prihodnje. Zavedali se boste, da si morate vzeti čas zase in se resnično spočiti, saj so vas določeni pritiski postavili v neugoden položaj. Konec tedna boste več razmišljali o svojih financah. Luna se bo v znamenju Tehtnice povezala z Venero in na finančne težave boste gledali precej manj analitično in bolj čustveno.

tehtnicaTEHTNICA:
Začetek tedna bo sicer zelo pozitiven, saj ga bo krasil čudovit sekstil med Luno in Merkurjem, ki je trenutno v znamenju. Pazite samo pri kakšnih debatah, saj boste zelo odločni in ne boste izbirali sredstev za dokazovanje svojega prav. Prijatelji vam lahko zaradi vašega neprimernega obnašanja odrečejo pomoč. V sredini tedna, ko bo Luna prešla v Devico, boste videli če ste malo preveč odločno odreagirali na določene provokacije. Ne vznemirjajte se preveč, saj boste morali kmalu povsem spremeniti mišljenje o določenih ljudeh in njihovem vedenju do vas. V tem času boste tudi pod malce večjim pritiskom. Največ težav vam bodo povzročali določene obveznosti, ki jih imate do starejših članov vaše družine. Vaša stališča do tega kako ravnati z njimi, se precej razlikujejo od njihovih. Konec tedna. Občutili boste precejšen mir in spokojnost v vaši duši in zato boste pripravljeni priskočiti na pomoč drugim, morda z nasvetom ali pa s kakšno uslugo.

skorpijonŠKORPIJON:
Škorpijoni ste že zelo pogrešali lepše vreme in v tem tednu boste preživeli vsak prosti trenutek v naravi. Merkur, tradicionalni vladar vašega znamenja, bo v začetku tedna v lepem sekstilu z Luno in vaše strasti bodo skoraj zavrele. Partner ali partnerica bo vesel vaše poudarjene čutnosti, malo manj bo zadovoljen z vašimi občasnimi izbruhi, ko se bo pokazalo, da težko kontrolirate negativne reakcije. Posebno začetek tedna bo precej stresen, ko bo tudi Luna v znamenju Leva in boste tudi v delavnem okolju precej pod stresom. Sicer boste res prizadevni, energije vam nikakor ne bo primanjkovalo, a obenem boste precej nervozni in hitrih reakcij. Predvsem se boste ostro odzvali na kakšno nehote izrečeno kritiko, ki vam jih lahko izreče sodelavec ali sodelavka. Od sredine tedna boste dosti bolj mirni, sploh v sredini tedna, ko bo Luna prešla v umirjeno Devico. Več boste počivali in si privoščili kakšno sprostilno kopel. Konec tedna bo Luna v znamenju uravnotežene Tehtnice. Družabni boste in pripravljeni nuditi pomoč tistim, ki jo potrebujejo.

strelecSTRELEC:
Začetek tedna bo za Strelce naravnost bombastičen, saj bo poln povezav z ognjenimi znamenji. V ponedeljek boste pod vplivom Lune v Levu tudi vi začutili malo več zadovoljstva pri delu. Zavihali boste rokave in v službi resnično naredili toliko, da vas bodo tudi drugi občudovali. Predvsem boste uspešni tisti, ki se ukvarjate s pravnimi zadevami ali imate stike s tujci oziroma tujimi podjetji. V sredini tedna bo Luna prešla v pedantno Devico in v tem času prihaja obdobje, ko boste naredili največ napredka v službi ali pri načrtovanju novih podvigov na poslovnem področju. Konec tedna lahko pričakujete kakšne neformalne sestanke, saj vam bo pomembna oseba, ki ima podobno strokovno znanje kot vi ponudila sodelovanje. Res je, da raje delujete v skupini ali popolnoma sami, a dobro razmislite tudi, da bi delali v paru, saj bi lahko pridobili pomembne izkušnje iz vašega področja.

kozorogKOZOROG:
V začetku tedna vas bo spodbujal lep sekstil med Luno v Levu in Merkurjem in čeprav boste imeli ogromno obveznosti, se boste počutili precej dobro. Nič vam ne bo odveč narediti malce dodatnih stvari, saj sami veste, da veliko ljudi, ki jih vedno znova razočarate z vašim sebičnim vedenjem računa na vas. Na srečo ste v zadnjem času našli kar nekaj poti, ki vam predvsem v poslovnem smislu dajejo upanje, da boste končno stopili na pot uspeha, ki si ga tako želite. Veseli boste, da bodo počasi tudi ostali okoli vas ugotovili, da ste vi tisti steber, ki velikokrat edini drži streho, da se ne zruši, a ne boste več tako zaletavi, da bi vsakega sprejeli pod svojo streho. V sredi tedna boste pod vplivom Lune v očiščevalni Devici naredili pomembno spremembo na področju zdravja. Pravilna odločitev vam bo prinesla zadoščenje in dvignila samozavest. Odločili se boste, da boste naredili nekaj zase, ali v smislu diete, ali pa se boste začeli ukvarjati s športom. Konec tedna, ko bo Luna v zračni Tehtnici, boste nemirnejši, saj boste ves vikend posvetili delu in obveznostim.

vodnarVODNAR:
V vašem življenju so v zadnjem času sami vzponi, ki jim sledijo strmi padci in take gugalnice ste se že malo navadili, a po drugi strani bi radi malo umirili celotno dogajanje, saj nujno potrebujete malo notranjega ravnotežja. V začetku tedna, ko bo Luna prehajala vam nasprotno znamenje Leva temu še ne bo tako, saj boste ugotovili, da morate storiti še veliko zadev, ki so povezane z določenimi projekti, ki ste jih zastavili v prejšnjem obdobju. Pomagal vam bo sicer pozitiven sekstil med Marsom in Luno in našli boste dovolj časa, da naredite določene spremembe. V sredini tedna bo Luna prešla v Devico, v tem času boste imeli več časa za počitek in tudi občasno razvedrilo. Konec tedna bo luna prehajala zračno Tehtnico, prav možno je, da se boste odpravili na potovanje. pazite, zapleti so na vidiku, sploh, ker se počasi bliža obrat planeta Merkurja, ki lahko prinese zaplete ravno v vaši hiši potovanj.

ribiRIBI:
V začetku tedna bo Luna prehajala ognjeno znamenje Leva in napetosti na delovnem mestu lahko prerastejo v kakšen večji konflikt. Argumenti so sicer na vaši strani in dobre veste, da boste morali prekiniti stike z osebo, ki vam venomer želi samo slabo. Vaša želja, da se izognete konfliktu je sicer hvalevredna, a določenim ljudem se pač ne da pomagati. Morda morate del odgovornosti prenesti na kakšnega sodelavca, saj pameten človek najde pomoč, ko jo res potrebuje. V sredini tedna bo Luna v zemeljski devici, znamenju, ki je vam nasproten in kaže na odnose z drugimi,predvsem z vašim partnerjem. Razčiščevali boste določene zadeve in se spraševali, kaj morate še narediti, da bi čimbolj ustregli osebi, ki jo imate najraje. Pri tem ne smete pozabiti nase, saj preveliko podrejanje lahko pripelje do negativnih izkušenj, ki ne bodo koristile nikomur. Konec teden bo miren in idiličen, saj bo Luna prešla v Tehtnico.

izdelava web 3


QR Code

Pin It
Oblačno

18°C

Celje

Oblačno

Vlažnost: 64%

Veter: 0.00 km/h

  • 24 Apr 2018

    Razpršene plohe 22°C 10°C

  • 25 Apr 2018

    Pretežno sončno 25°C 10°C

Zadnje novice

Vročih 5

bizjakbiz nl

Po Sloveniji

Sodelujemo z ...

IZDELAVA IN PRENOVA SPLETNIH STRANI!!!
Še nimate svoje spletne strani?
Pri nas vam jo izdelamo hitro, poceni in kvalitetno!!!
Za več informacij obiščite našo spletno stran

IZDELAVA SPLETNIH STRANI
Odpri obvestilo