radio tomi predvajalnik

Pišite nam: email21
stanje na cestah

Tedenski horoskop

Tedenski horoskop: Od 18.09. do 24.09.2017

 svet tarota svetel

ovenOVEN:
Polna Luna v znamenju Device bo v ponedeljek povzročala napetosti v odnosih na vašem delovnem mestu. Res je, da zadnje čase zaradi množice planetov v znamenju neodločnih in občutljivih Rib, ki med drugim gosti tudi vaše znamenje, tudi vi nimate prave volje in ambicioznosti. Radi bi vodili in zato zbirate okoli sebe svoje podanike. Ko mislite, da vam je že uspelo, se ozrete nazaj in vidite, da so se vsi kar nekako porazgubili. zato boste ugotovili, da je najbolje, da se lotite rutinskih opravil in se izkažete tam, kjer sicer ni vaše področje. V sredini tedna boste pod vplivom Lune v znamenju Tehtnice več prostega časa posvetili svojemu partnerju/ici. Začeli se boste intenzivno zanimati za njegovo delo in projekte, ki so v nastajanju. Z veseljem mu boste pomagali, če vas bo zaprosil za pomoč. Konec tedna bo tako minil v znamenju romantike in čutnosti. Tudi samski boste prišli na svoj račun, saj se boste spomnili na nekoga, ki je v preteklosti precej razburkal vaše misli in zmedel vaša čustva, a ste se ustrašili in pobegnili. Tokrat se ne boste!

bikBIK:
Precej naporen teden je pred vami. Že v ponedeljek boste pod stresom, saj boste morali dokončati neko zadevo, saj bodo na vas pritiskali poslovni partnerji ali nadrejeni. Zaupali boste v svoje sposobnosti, Luna v znamenju Device vas bo podpirala, da boste pri delu zbrani in metodični. Prijateljska pomoč bo dobrodošla, čeprav se lahko zgodi, da vas bodo s svojimi sicer dobronamernimi nasveti malo zmedli. Boljše bo, če vprašate za nasvet strokovnjaka. Tudi pretirana zaupljivost do svojih prijateljev in znancev, bo malo odveč, saj se zna zgoditi, da prehitro izdate določene podrobnosti poslovnih zadev, kar vam lahko povzroči nepotrebne težave. S parterjem boste bolj usklajena od srede dalje, ko bo Luna prešla v vam sorodno znamenje Tehtnice. Romantično vzdušje in topli prijateljski odnosi bodo obrodili sadove, saj boste izžarevali neko posebno energijo in se dobro počutili. Tudi vaše finančne težave bodo počasi manjše in veseli boste, da imate zopet nadzor nad svojim denarnim tokom.

dvojckaDVOJČKA:
Merkur, vaš vladar, se pomika nazaj v vaši hiši kariere, tako, da na tem področju lahko pričakujete zastoje in nejasnosti. Še posebno stresen bo začetek tedna, ko bodo v službi pritisnili na vas. Imeli boste občutek, da določene že dogovorjene zadeve ne držijo več in da nekdo od vaših poslovnih partnerjev ali sodelavcev namerno prikriva neka dejstva in vas zavaja. Tudi doma boste imeli v začetku tedna neke nesporazume in napetosti, ki bodo posledica tega, da svojim niste povedali vseh dejstev in sedaj ugibajo kaj se dogaja z vami. Kljub temu boste našli rešitev in to je vsakodnevno delo in prizadevanje. Odganjali boste svoje zmedene misli, predvsem konec tedna boste pod ugodno povezavo Saturna in Lune prizadevni in ambiciozni. Popravljali boste neko napako, ki se je zgodila na podlagi vaše napačne odločitve. Venera bo v torek vstopila v znamenje Rib, kar pa bo vaša čustva še bolj zmedlo, tako, da teden ni primeren za kakršnekoli čustvene odločitve in premike. Samski boste razmišljali o nekom, ki ga že dolgo poznate in je povezan z vašo službo.

rakRAK:
Mehkoba, sočutje in prijetni odnosi z drugimi bodo prevladovali in kljub stresnemu začetku tedna, ki bo v znamenju polne Lune, boste znali obdržati svoje ravnovesje ter še potolažiti druge. Predvsem sodelavci bodo tisti, ki vas bodo pogosto prosili za pomoč, ki jim je ne boste odrekli. Venera bo v torek prestopila v znamenje Rib in se pridružila množini planetov, tako, da se samskim lahko zgodi kakšna zaljubljenost. V začetku si ne boste mislil, da so vaša čustva resnična, saj bo vaša simpatije po vsej verjetnosti oddaljena in boste imeli kontakte preko interneta. A sčasoma boste bolj in bolj ugotavljali, da duhovno prijateljstvo lahko preraste tudi v kaj več in začeli razmišljati, kako najti pot do osebnega srečanja. Pri delu boste ta teden izjemno zbrani in natančni, tako, da boste opravili tudi marsikaj takega, kar se je že nekaj časa prašilo v predalu. V četrtek boste izjemno čustveni nekomu pokazali koliko vam pomeni. Konec tedna boste preživeli v družbi in zabavno bo.

levLEV:
Že v začetku tedna boste imeli polne roke dela in seveda polno glavo zamisli, kako in na kakšen način spremeniti določene zadeve, da bi delovale bolje in uspešnejše. Težko boste razumeli ostale sodelavce, ki bodo stalno slabe volje in brez prave energije. Vam trenutno slabše razpoloženje pomeni samo izziv, da bo kmalu bolje. Razmišljali boste o neki investiciji, nakupu in prenovi neke nepremičnine. Ideja je dobra, a ker je nastala v času retrogradnega Merkurja ima lahko precej pomanjkljivosti, zato bo bolje, da počakate s podrobnejšimi načrti. Predvsem svojih zamisli ne razširjate okoli, da ne boste brez potrebe vzbudili zavisti pri določenih osebah, ki imajo trenutno samo za preživetje. Od sredine tedna dalje boste izjemno ustvarjalni in če v službi opravljate rutinsko delo, boste v prostem času uživali v hobiju, ki vam v temu tednu lahko prinese nek rezultat ali nagrado.

devicaDEVICA:
Tudi ta teden boste pod velikimi pritiski, ker vam trenutno položaj na nebu nikakor ni naklonjen. Planet Merkur je obrnil svojo smer in se giblje nazaj in ker je poleg množice drugih planetov v znamenju Rib, vam vsekakor ni lahko. Drugi, predvsem poslovni partnerji in tisti s katerimi sodelujete nikakor ne morejo ali nočejo razumeti vaših stališč. Postavljajo vam ovire in od vas zahtevajo, da razumete njih, čeprav dobro veste, da nimajo prav. V začetku tedna bo Luna prehajala vaše znamenje, kar bo svetla točka, ker boste lahko preko natančnega in vestnega dela dokazali, da zmorete delovati tudi v neugodnih okoliščinah. Proti koncu tedna boste malo lažje sodelovali z drugimi, imeli boste več energije in zaključevali in popravljali določene projekte. Konec tedna boste precej utrujeni in brezvoljni ter čustveno občutljivi. Pojejte čim več sadja in zelenjave, ukvarjajte se s športom, da ohranite telesno in duševno vitalnost.

tehtnicaTEHTNICA:
Teden se bo začel s polno Luno v znamenju Device in povzročil, da boste precej zmedeni. Malo slabše volje boste, saj pri delu stremite k popolnosti, tokrat pa boste mimogrede kaj zgrešili in nato bo potrebno napake popravljati. No, volje do dela in sodelovanja vam ta teden ne bo manjkalo, posebej od srede dalje, ko bo Luna prehajala vaše lastno znamenje. Če česa ne veste, povprašajte za nasvet strokovnjaka, ne poizkušajte delovati na področjih, kjer ste neizkušeni in nimate dovolj znanja. Venera bo v torek vstopila v znamenje občutljivih in sočutnih Rib in tudi vi si boste zaželeli ljubezni. Samski pozorno opazujte svoje sodelavce, saj preko vaše službe v vaše življenje prihaja nekdo, ki vas bo navdušil s svojo mehkobo in svojo željo po nudenju pomoči. Konec tedna boste čez mero romantični tudi tisti, ki ste v resni vezi, saj boste želeli ponovno osvojiti partnerja, ker boste imeli občutek, da je v vajino vsakodnevno življenje vstopila rutina.

skorpijonŠKORPIJON:
Teden boste začeli malo obremenjeni z občutki, ki jih bo v vas budila polna Luna v znamenju Device. Kritični boste do drugih in tudi do sebe. Imeli boste občutek, da v službenem okolju ne morete dati vsega od sebe, saj vam ne nudijo pravih pogojev, da bi lahko razvili vašo ustvarjalnost in res naredili kar zmorete. Morda bi bilo dobro, da začnete razmišljati o honorarnem delu, ki bi ga opravljali z veseljem, poleg pa še kaj zaslužili. V ljubezensko dogajanje se bo vpletla Venera, ki bo vstopila v vaše sorodno znamenje Rib. Čustveni boste, a tudi nemirni, saj boste od partnerja/ice zahtevali, da vam vaša čustva vrača z isto mero kot vi njej ali njemu. Čedalje bolj boste romantično razpoloženi in partnerju ali partnerici boste prirejali resnično prijetne trenutke tako, da bo vesel, da vas ima ob sebi. Posebno lepo bo v četrtek, konec tedna pa pod vplivom Lune v vašem znamenju tudi strastno pod odejami.

strelecSTRELEC:
Pod vplivom planetov v znamenju rib boste malo zasanjani in melanholični. Sicer ne boste posebno srečni in razpoloženi, tudi nesrečni ne boste. Doma boste pustili, da vas malo razvajajo in v tem času boste zelo popustljivi, sploh če imate otroke, jim boste v tem tednu popuščali bolj kot navadno. Partnerju boste prepuščali iniciativo. V službi se boste morali v začetku kar potruditi, predvsem zato, ker je možno, da ste pred kratkim naredili nekaj napak in jih boste morali sedaj popraviti. Potrudite se, saj vas nadrejeni v službi opazujejo in preučujejo vaše delo, da bi ugotovili, ali vas lahko predlagajo za napredovanje. Od sredine tedna boste boljše in lažje delali v skupini. Konec tedna boste pomagali nekomu, ki se vam bo potožil, da se mu dela krivica. Če ste samski, bi vas ta oseba lahko zelo zanimala.

kozorogKOZOROG:
Poleg precejšnjega uspeha in zadovoljstva v službi, vam ta teden prinaša tudi čustvene otoplitve. Vstop Venere v znamenje Rib bo povzročilo, da se bo ozračje okoli vas otoplilo, čeprav bo zunaj še vedno zima in mraz. Privlačni in zabavni boste, tako, da bodo povabila na razna srečanja in zabave kar deževala. Oglasijo se lahko stari prijatelji. Če boste potrebovali pomoč, jo lahko konec tedna tudi dobite. V službi boste že v začetku tedna prizadevno končevale dolgotrajne projekte, s katerimi se že malo mudi. Največ boste naredili v sredo in četrtek, ko bo vpliv Lune v Tehtnici močan, takrat lahko zaprosite tudi sodelavce za pomoč. Skupaj boste naredili več. Konec tedna boste veselo preživeli nekje v naravnem okolju, morda na kakšnem vikendu ali pa si boste privoščili krajše potovanje v družbi prijateljev.

vodnarVODNAR:
V ponedeljek boste pod vplivom polne Lune v znamenju Device precej nemirni. Začeli boste razmišljati o svojih financah, odhodkih in prihodkih. Nenadoma boste ugotovili precejšnje neskladje in začeli razmišljati, da boste morali počistiti s starimi vzorci razmišljanja. Čeprav ste pred kratkim verjetno že ugotovili, da ne gre po starem in speljali neko pomembno odločitev, sklenili nov posel ali pa zamenjali službo, boste ta teden utrjevali svoj položaj in popravljali svoje načrte. Luna v znamenju Tehtnice bo v sredini tedna pomagala, da k svojemu projektu povabite tudi druge, ki vam bodo sledili. Kljub temu bodite previdni, saj vam retrogradni Merkur lahko povzroča težave in se bo kasneje izkazalo, da vaši načrti niso tako dodelani, kot ste si mislili.

ribiRIBI:
V torek se bo v vaše znamenje premaknila še Venera, planet erotike in ljubezni, tako, da imate sedaj res že celo ogrlico planetov, ki jih gostite, poleg Sonca in Venere, še Neptun, Mars, Merkur in asteroid Kiron. Srečni boste kot že dolgo ne! Seveda vam vsi ti planeti nudijo podporo in spodbudo, a ker se prav vsi ne počutijo prav dobro v vašem znamenju, boste morali pozitivne energije izkoriščati previdno in z občutkom. Predvsem v službi, kjer boste sicer pridni in prizadevni, a ponagaja vam lahko retrogradni Merkur v vašem znamenju. Izrečete lahko kaj, kar lahko kasneje obžalujete. Ne važite se preveč s svojimi uspehi, saj boste morali še marsikaj dokazati. Pomembno je tudi, da popazite na svoje zdravje in še naprej redno telovadite in se držite primerne prehrane. Sicer to v tem obdobju ni preveč težko, zaradi kozmične podpore, a v kakšnih slabših časih vas bodo pregrehe hitro zavedle.

izdelava web 3


QR Code

fDeli
37
Pin It
Delno oblačno

7°C

Celje

Delno oblačno

Vlažnost: 95%

Veter: 6.44 km/h

  • 22 Sep 2017

    Delno oblačno 17°C 3°C

  • 23 Sep 2017

    Delno oblačno 18°C 5°C

Zadnje novice

Vročih 5

bizjakbiz nl

Po Sloveniji

Računalniške novice

Sodelujemo z ...

IZDELAVA IN PRENOVA SPLETNIH STRANI!!!
Še nimate svoje spletne strani?
Pri nas vam jo izdelamo hitro, poceni in kvalitetno!!!
Za več informacij obiščite našo spletno stran

IZDELAVA SPLETNIH STRANI
Odpri obvestilo