radio tomi predvajalnik

Pišite nam: email21
stanje na cestah

Overjam 2017

Glasbeni dogodki
Datum: 16 Avgust 2017 - 19 Avgust 2017

Mesto: Tolmin, Slovenija

Overjam international reggae festival bo prihodnje leto potekal že šestič! Tokrat bo idilična narava ob sotočju Tolminke in Soče v Tolminu v rdečo, rumeno in zeleno barvo odeta med 16. in 19. avgustom 2017.

Overjam international reggae festival je svojo zgodbo začel pisati leta 2012. Prvič je Overjam potekal na slovensko-italijanski meji  v Vrtojbi. Druga edicija festivala je prinesla dobrodošlo spremembo – festival se je preselil na idilično lokacijo ob sotočju Tolminke in Soče v Tolminu, kjer je našel svoj dom sredi narave.

V petih letih je Overjam gostil najvidnejša imena reggae glasbe (in njenih derivatov) tako iz domovine reggaeja Jamajke kot iz drugih kotičkov sveta (Italija, Nemčija, Slovenija, Velika Britanija, Švica …). Na odru festivala Overjam so že stali Gentleman, Shaggy, Inner Circle, Tarrus Riley, Luciano, Marcia Griffiths, Capleton, Assassin, Chronixx, Cham, Zion Train, Jah Mason, Groundation, Barrington Levy, Macka B in mnogi drugi, glasbeno dogajanje so vsako leto popestrili mnogi sound systemi in selektorji, za obiskovalce pa je bilo poskrbljeno tudi s pestrim dnevnim dogajanjem (delavnice, predavanja). Tudi za prihodnje leto, ko bo na sporedu že šesti Overjam international reggae festival, organizatorji obljubljajo pester festivalski program. Vstopnice so že na voljo preko spletne trgovine MH Shop. Pohitite, število vstopnic po earliest bird ceni je omejeno.

QR Code

 

Naslov
5220 Tolmin, Slovenija

 

Zemljevid


 

Vsi datumi


  • Od 16 Avgust 2017 do 19 Avgust 2017
Oblačno

22°C

Celje

Oblačno

Vlažnost: 55%

Veter: 17.70 km/h

  • 26 Jul 2017

    Razpršene nevihte 23°C 11°C

  • 27 Jul 2017

    Pretežno oblačno 25°C 12°C

Zadnje novice

Vročih 5

bizjakbiz nl

Po Sloveniji

Računalniške novice

IZDELAVA IN PRENOVA SPLETNIH STRANI!!!
Še nimate svoje spletne strani?
Pri nas vam jo izdelamo hitro, poceni in kvalitetno!!!
Za več informacij obiščite našo spletno stran

IZDELAVA SPLETNIH STRANI
Odpri obvestilo