radio tomi predvajalnik

Pišite nam: email21
stanje na cestah

Neisha & Ariel Cubría - Llevamé (Vrhovi)

To poletje nas bo grel novi Neishin singl, saj se je izvajalka v sodelovanju z Arielom Cubrío odločila prvi singl z novega albuma preobleči v poletno salsa različico. Vrhovi, ki so dobili tudi del besedila v španskem jeziku, sedaj nosijo še novo špansko ime Llevamé.

Neisha je Vrhove Arielu pokazala veliko preden je skladba doživela velik uspeh in postala vseprisotna na vsaki radijski postaji, saj je bila ravno sredi priprav na izid novega albuma, ko jo je Ariel kontaktiral in jo povabil k skupnemu ustvarjanju. Na vprašanje, zakaj ravno Vrhove, pa Neisha odgovarja: »Ker je ena lepših pesmi, kar sem jih napisala in jo z užitkom prav vsakič odpojem in zato, ker so mi dali zopet veter v krila in zaznamovali zadnje obdobje.«

neisha

Ariel Cubría, ki je skladbi dodal vročo kubansko salso, je vrhunski glasbenik, čigar glasba je preplet najrazličnejših zvrsti, od jazza, popa, rocka do bolera in čisto prave lokalne kubanske glasbe. Glasbo je ustvarjal na rodni Cubi, v Madridu, Buenos Airesu in v Ljubljani. V Sloveniji je ustanovil dve zasedbi Latintent in Vivaracha ter sodeloval s številnimi domačimi glasbeniki, med njimi tudi s Kreslinom in Tinkaro Kovač.

Skladba je izšla samo digitalno, zato je na novem albumu ne boste našli, lahko pa jo poslušate in si hkrati ogledate tudi najnovejši video spot.

QR Code

fDeli
0
Pin It
Pretežno oblačno

-3°C

Celje

Pretežno oblačno

Vlažnost: 91%

Veter: 6.44 km/h

  • 24 Jan 2018

    Delno oblačno 8°C -2°C

  • 25 Jan 2018

    Pretežno oblačno 9°C 0°C

Zadnje novice

Vročih 5

bizjakbiz nl

Po Sloveniji

Računalniške novice

Sodelujemo z ...

IZDELAVA IN PRENOVA SPLETNIH STRANI!!!
Še nimate svoje spletne strani?
Pri nas vam jo izdelamo hitro, poceni in kvalitetno!!!
Za več informacij obiščite našo spletno stran

IZDELAVA SPLETNIH STRANI
Odpri obvestilo