radio tomi predvajalnik

Pišite nam: email21
stanje na cestah

Strastna balada: Mark Bogdanović in Nadica Petrova

Po uspešnem zadnjem singlu in pripadajočem videospotu ‘Srce od papira’ v katerem nastopa bivša članica skupine Foxy Teens, Nika Krmec, ki ga je Mark Bogdanović poslal v slovensko in hrvaško javnost sredi poletja, se Mark vrača z balado ‘Uvijek ti’, tokrat v duetu z mlado pevko Nadico Petrovo.

Nadica Petrova je sodelovala na ‘Slovenija ima talent v sezoni 2010’ in se prebila do polfinala,v javnosti pa je še relativno sveže ime. Mark nam je razložil, na kakšen način sta se spoznala in kako je potekalo sodelovanje.

mark bogdanovic

(Foto: Maja Debelak)

‘Sodelovati sva začela, ko je nekega dne prišla v moj snemalni studio in takoj je bilo jasno, da gre za mlado talentirano pevko, ki lahko še marsikaj pokaže. Slučajno sem takrat delal na pesmi ‘Mogu sve’ in Nadica se je pokazala za odlično izbiro.’

Avtorica besedila je Olja Dešić, pod glasbo in aranžma se je podpisal Mark Bogdanović. Pod zanimivo videopodobo, ki je lepa prispodoba za ljubezenski odnos pa se je podpisal Niko Karo.

Mark Bogdanović je sicer po rodu iz Opatije, kamor se med vikendi rad vrača, živi in ustvarja v okolici Novega mesta, kamor ga je pripeljala ljubezen.

QR Code

fDeli
0
Pin It
Jasno

0°C

Celje

Jasno

Vlažnost: 98%

Veter: 6.44 km/h

  • 19 Nov 2017

    Delno oblačno 6°C -2°C

  • 20 Nov 2017

    Delno oblačno 8°C -3°C

Zadnje novice

Vročih 5

bizjakbiz nl

Po Sloveniji

Računalniške novice

Sodelujemo z ...

IZDELAVA IN PRENOVA SPLETNIH STRANI!!!
Še nimate svoje spletne strani?
Pri nas vam jo izdelamo hitro, poceni in kvalitetno!!!
Za več informacij obiščite našo spletno stran

IZDELAVA SPLETNIH STRANI
Odpri obvestilo