radio tomi predvajalnik

Pišite nam: email21
stanje na cestah

Vatra navdušila na Trnfestu!

Ena najbolj priljubljenih skupin na Hrvaškem, Vatra, je včeraj zvečer zopet navdušila z odličnim koncertom na Trnfestu. Prizorišče, ki je bilo napolnjeno do zadnjega kotička, je pokalo po šivih tudi ko je Vatra zaključila svoj nastop s tradicionalnim selfijem z občinstvom.

 vatra trnfest 1

Ivan Dečak, odličen protagonist, je držal tempo od začetka do konca njihovega nastopa, manjkali niso niti duhoviti dovtipi na račun dopustovanja na Krku, Ljubljančanih ter o seveda o Hrvatih in Slovencih. Vatra so še enkrat dokazali, da so odličen live band, ki vedno večjo pozornost pridobiva tudi na naših tleh.

Slišali smo pesmi iz njihovega aktualnega albuma ter tudi njihove starejše hite, Vatrin največji hit 'Nama se nikud ne žuri', ki se je na sosednjem Hrvaškem ponovno zavihtel na sam vrh lestvice HRTOP40, prvega mesta se drži že neverjetnih 12 tednov. Podoben uspeh je pred štirimi leti dosegel tudi njihov 'Tango', ki je bil leta 2014 pri naših južnih sosedih prav tako razglašen za najbolj predvajano pesem leta, vse kaže, da po isti poti stopa tudi 'Nama se nikud ne žuri'.

Vatra ne počiva na lovorikah, kujejo železo, dokler je vroče in promovirajo že tako uspešen singel- čaka jih več nastopov na Hrvaškem in širom regije, kronski nastop pa bo 5. aprila 2019 v Domu Sportova, v Zagrebu.

'Presrečni smo, ker naš najnovejši singel 'Nama se nikud ne žuri' počasi a vztrajno osvaja radijski eter. Hvala vsem, ki nas predvajate in skupaj z nami pojete pesem na naših koncertih. Ujemite nas na katerem od koncertov, obvezno pa se vidimo na našem rojstnodnevnem praznovanju v Domu sportova 5. aprila 2019.' – IVAN DEČAK

QR Code

Pin It
Sončno

20°C

Celje

Sončno

Vlažnost: 74%

Veter: 0.00 km/h

  • 16 Avg 2018

    Sončno 26°C 11°C

  • 17 Avg 2018

    Pretežno sončno 27°C 12°C

Zadnje novice

Vročih 5

bizjakbiz nl

Po Sloveniji

Sodelujemo z ...