radio tomi predvajalnik

Pišite nam: email21
stanje na cestah

Silvestrovanje v Škofji Loki

silvestrovanje skofja loka

Z začetkom decembra je v Škofji Loki zavladalo praznično vzdušje. Za uverturo v večdnevno pestro dogajanje na škofjeloških ulicah je včeraj najprej poskrbel prihod prvega dobrega decembrskega moža, Miklavža, ki je na škofjeloški Mestni trg s seboj prinesel zvrhan koš prešerne volje in veselja.

Škofjeločane pa tekom tega meseca, med 5. in 31. decembrom, v sklopu festivala Loka v snegu pričakuje še lepo število drugih zanimivih dogodkov. Najsi se bo Škofja Loka resnično odela v snežno odejo čez celotni mesec ali ne, festival Loka v snegu zagotavlja, da bo poskrbljeno za vsak še tako unikaten glasbeni, literarni, humoristični in ustvarjalni okus.

V soboto, 9. 12 boste lahko s strani izkušenih pripovedovalcev prisluhnili Pravljici za dolge zimske noči ter si ob tem dovolili podati na miselni potep po raznih čarobnostih, ki jih je moč najti v severnih deželah. Ljubitelji dobre glasbeno-literarne pripovedi boste svoja ušesa in dušo lahko razvajali v družbi Ferija Lainščka ter škofjeloškega orkestra Armadeo, v torek 19. 12. Poskrbljeno pa bo tudi za ustvarjalne urice, in sicer s strani umetniškega festivala (Božični) LUFt, ki bo obiskovalcem, 22. 12 ponudil v nakup najrazličnejše unikatne izdelke, obenem pa izspostavil in omogočil večjo prepoznavnost še nepoznanim ustvarjalcem le-teh. Naslednji dan pa boste tudi sami lahko stopili v ustvarjalne čevlje ter si v sklopu kreativne delavnice Naredi si sam izdelali svojo praznično sneženo kroglo. Tekom meseca pa boste lahko primerjali in ocenjevali kdo ima lepšo in bolj negovano brado – Božiček, Dedek Mraz ali Boštjan Gorenc - Pižama, Perica Jerković oziroma Gašper Bergant - fantje, ki bodo poskrbeli za dobršno dozo sproščanja hormonov sreče ter vas nasmejali do uh in še čez s svojo stand-up komedijo Brade, v sredo 27. 12.

Za zaključek festivala Loka v snegu oziroma tridnevno silvestrovanje na prenovljenjem Trgu pod gradom pa bo letos poskrbela Agencija Koncerti, ki je znana po številnih uspešno izpeljanih koncertih v Škofji Loki in drugod po Sloveniji. V petek, 29. 12 se bodo predvsem (raz)veselili oboževalci dobrega, starega rock'n'rolla, katerim vsekakor ne bo potrebno kričati »Na pomoč, dobre glasbe bi!«, saj bo za rock'n'roll vibracije poskrbela glasbena skupina Help! – A Beatles Tribute Band, slovenska reinkarnacija britanskih »bitlsov« in obenem tudi ena izmed najboljših The Beatles Tribute skupin v Evropi. Nasvet: pripravite svoje plesne čevljce – plesalo se bo dolgo v noč!

Če radi poslušate svetovne hite iz 70ih, 80ih, 90ih let in ste obenem veliki oboževalci disko glasbe, potem na predzadnji dan v letu 2017 zagotovo ne smete manjkati na koncertu Bonaparty banda, ki kot že njegovo ime namiguje, obljublja svojevrsten žur. Peli in plesali boste lahko na hite Michaela Jacksona, George Michaela, Queenov, Belih vran, Magnifica, Abbe pa vse do pesmi skupin Kool & the Gang, Bajaga, Bijelo Dugme in še vrsto drugih.

Letu 2017 pa boste 31.12, na silvestrovo lahko pomahali v slovo ob zvokih skupine Joške V'n, ki vas bodo s preigravanjem slovenskih zabavnih hitov zabavali vse do poznih jutranjih ur.

Vstopite torej v leto 2018 ob zvokih dobre glasbe, prijetne atmosfere in ob, v zimskem času, nepogrešljivem kozarcu kuhanega vina!

QR Code

fDeli
0
Pin It
Oblačno

7°C

Celje

Oblačno

Vlažnost: 90%

Veter: 22.53 km/h

  • 11 Dec 2017

    Rain And Snow 12°C 1°C

  • 12 Dec 2017

    Plohe 13°C 5°C

Zadnje novice

Vročih 5

bizjakbiz nl

Po Sloveniji

Računalniške novice

Sodelujemo z ...

IZDELAVA IN PRENOVA SPLETNIH STRANI!!!
Še nimate svoje spletne strani?
Pri nas vam jo izdelamo hitro, poceni in kvalitetno!!!
Za več informacij obiščite našo spletno stran

IZDELAVA SPLETNIH STRANI
Odpri obvestilo