radio tomi predvajalnik

Pišite nam: email21
stanje na cestah

Policisti PP Ajdovščina pozivajo morebitne oškodovance premoženjskih kaznivih dejanj

Policisti Policijske postaje Ajdovščina so v mesecu februarju in marcu 2017 na podlagi pisne odredbe, ki jo je izdalo Okrožno sodišče v Novi Gorici, pri 40-letnemu moškemu iz enega od naselij na območju Občine Ajdovščina, opravili dve hišni preiskavi zaradi utemeljenega suma storitve premoženjskega kaznivega dejanja.

Pri hišni preiskavi je bilo najdeno in zaseženo večje število predmetov, za katere je obstajal sum, da izvirajo iz drugih kaznivih dejanj, zato so bili pripeljani v hrambo na PP Ajdovščina.

Pri preverjanju arhiva PP Ajdovščina v zvezi premoženjskih kaznivih dejanj je bilo ugotovljeno, da najdeni in zaseženi predmeti na hišni preiskavi, po opisu ustrezajo predmetom, ki so bili odtujeni pri večjem številu premoženjskih kaznivih dejanj na območju PP Ajdovščina; slednja so bila domnevno storjena na območju te enote v obdobju zadnjih nekaj let. V zvezi slednjega so policisti PP Ajdovščina že povabili posamezne oškodovance oz. upravičence, da opravijo prepoznavo predmetov. Policisti PP Ajdovščina so tako do sedaj raziskali že več kot dvajset premoženjskih kaznivih dejanj (vlomne tatvine), vendar še vedno hranijo različne predmete, za katere jim še ni uspelo ugotoviti, kdo so njihovi lastniki. Obstaja tudi možnost, da posamezni občani doslej tovrstnih premoženjskih kaznivih dejanj v preteklosti sploh niso prijavili policiji, zato poziv velja tudi njim oz. da se tudi oni zglasijo na omenjeni policijski postaji, kjer si bodo lahko ogledali zasežene predmete in če jih bodo prepoznali kot svojo lastnino, jim bo v tem primeru predmeti tudi vrnjeni.

V zvezi najdenih oz. zaseženih predmetov policisti Policijske postaje Ajdovščina naprošajo vse morebitne oškodovance oz. vse občane, ki bi katere od predmetov prepoznali kot svoje, da se zaradi prepoznave in v nadaljevanju prevzema le-teh, zglasijo na Policijski postaji Ajdovščina (Goriška cesta 16, 5270 Ajdovščina, telefon: (05) 365 72 00, elektronska pošta: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.).

ajdovscina zasezeni predmeti 1

ajdovscina zasezeni predmeti 2

(Foto: PP Ajdovščina)

Dean Božnik
predstavnik za odnose z javnostmi
Policijska uprava Nova Gorica

QR Code

Pin It
Sneg

-2°C

Celje

Sneg

Vlažnost: 97%

Veter: 22.53 km/h

  • 22 Feb 2018

    Sneg 0°C -1°C

  • 23 Feb 2018

    Sneg 0°C -1°C

Zadnje novice

Vročih 5

bizjakbiz nl

Po Sloveniji

Računalniške novice

Sodelujemo z ...

IZDELAVA IN PRENOVA SPLETNIH STRANI!!!
Še nimate svoje spletne strani?
Pri nas vam jo izdelamo hitro, poceni in kvalitetno!!!
Za več informacij obiščite našo spletno stran

IZDELAVA SPLETNIH STRANI
Odpri obvestilo