radio tomi predvajalnik

Pišite nam: email21
stanje na cestah

Poročilo PU Koper, 19.05.2017

policija splosniIz Sežane nas je popoldan poklica, ob 14. uri, poklical moški in povedal, da so ga okradli trije neznanci. Eden od storilcev je zamotil 62-letnega oškodovanca s spraševanjem o nekem naslovu in ga oddaljil od vozila. Takrat je eden od drugih dveh, ki sta bila v vozilu, vstopil v kabino tovornega vozila in iz denarnice oškodovanca vzel približno 100 evrov gotovine. Zatem so z vozilo pobegnili. Policsiti so glede na podan opis izsldili vozilo na avtocesti in ga na Uncu ustavili. V vozilu so bili trije moški, stari 30, 26 in 34 let, vsi trije državljani madžarske. Policisti so jim odvzeli prostost. Sledi jim kazenska ovadba za kaznivo dejanje drzne tatvine.

V Luciji je nekdo vlomil v hišo, od koder je odnesel LCD Televizor in prenosni računalnik Acer. Lastnik je oškodovan za 800 evrov.

Ob 17.09 je na cesti Štanjel - Sežana, v križišču za Kobdilj, voznik osebnega avtomobila trčil v motorista. 43-letni motorist iz okolice Nove Gorice se je v nesreči lažje poškdooval. Nesrečo je povzročil 59-letni voznik osebnega avtomobila. Sledi plačilni nalog.

Ob 20.15 smo prejeli klic očividke, da opazila je voznika z vozilom, ki na hitri cesti od Izole priti Kopru skozi tunel odriva druga vozila proti robu ceste. Policisti so ga glede na opis vozila kmalu zatem ustavili. 29-letnemu vozniku z okolice Kopra so odredili alkotest, ki je pokazal 0,72 mg/l alkohola. Odvzeli so mu vozniško dovoljenje, sledi mu obdolžilni predlog sodniku za prekrške.

PROMETNA NESREČA S SMRTNIM IZIDOM
Ob 20.21 smo bili obveščeni o prometni nesreči s smrtnim izidom. Policisti so na kraju ugotovili, da je 55-letni motorist z Unca vozil od Hruševja proti Postojni. V tem je 57-letni domačin zganjal pobegle konje preko ceste nazaj proti kmetiji. Ko so konje gnali nazaj proti domu, so opozarjali voznike iz obeh smeri. Preko ceste so prepeljali tri konje, ko je cesto prečkal četrti konj, pa je pripeljal motorist in trčil vanj. Zdravnik je na kraju potrdil smrt motorista, odrejena je sodna obdukcija. Lastniku konj sledi kazenska ovadba za kaznivo dejanje povzročitve splošne nevarnosti. Konja je zaradi poškodb veterinar na kraju uspaval.

Anita Leskovec
Predstavnica PU Koper za odnose z javnostmi

QR Code

fDeli
0
Pin It
Pretežno oblačno

1°C

Celje

Pretežno oblačno

Vlažnost: 76%

Veter: 0.00 km/h

  • 22 Jan 2018

    Pretežno oblačno 4°C -3°C

  • 23 Jan 2018

    Delno oblačno 6°C 0°C

Zadnje novice

Vročih 5

bizjakbiz nl

Po Sloveniji

Računalniške novice

Sodelujemo z ...

IZDELAVA IN PRENOVA SPLETNIH STRANI!!!
Še nimate svoje spletne strani?
Pri nas vam jo izdelamo hitro, poceni in kvalitetno!!!
Za več informacij obiščite našo spletno stran

IZDELAVA SPLETNIH STRANI
Odpri obvestilo