radio tomi predvajalnik

Pišite nam: email21
stanje na cestah

Poročilo PU Nova Gorica, 17.07.2017

policija splosniVLOM V VOZILI
Dne 14.7.2017 ob 16.43 uri je bil OKC PU Nova Gorica obveščen o vlomu v osebno vozilo pred bivšim mejnim prehodom Učja na območju PP Bovec. Policijska patrulja je z ogledom ugotovila, da je neznani storilec na dveh osebnih avtomobilih razbil steklo na vratih iz obeh avtomobilov odvzel več bančnih kartic in prenosni računalnik. Zoper zaenkrat neznanega storilca bod podana kazenska ovadba.

VLOM V VOZILO
Dne 14.7.2017 ob 17.00 uri je bil OKC PU Nova Gorica obveščen o vlomu v osebno vozilo parkirano na parkirnem prostoru pokopališča v Stari gori, MO Nova Gorica. Neznani storilec je razbil steklo na vratih vozila in odvzel torbico z dokumenti, bančnim karticami, okoli 90 EUR gotovine in mobilni telefon. Zoper neznanega storilca bo podana kazenska ovadba.

POSTOPEK S TUJCEM
Dne 14.7.2017 ob 19.38 uri je bil OKC PU Nova Gorica obveščen, da po hitri cesti od CP Bazara v smeri Ajdovščine hodi moški. Na kraju je policijska patrulja ugotovila, da iz Republike Italije v Republiko Slovenijo vstopil 23 letni državljan Afganistana. Afganistanec je med postopkom zaprosil za azil in bil prepeljan v azilni dom v Ljubljano.

PROMETNA NESREČA II. KATEGORIJE
Dne 15.7.2017 ob 15.43 uri je bil OKC PU Nova Gorica obveščen o prometni nesreči v semaforiziranem križišču pri Treh hišah na regionalni cesti Ajševica – Ozeljan. Patrulja je z ogledom ugotovila, da je prometno nesrečo povzročil 29 letni voznik državljan Slovenije, ki je trčil v zadnji del stoječega vozila, ki ga je vozila državljanka Slovenije. Preizkus alkoholiziranosti je povzročitelju pokazal 1,19 mg/l izdihanega zraka. Zoper njega bo podana kazenska ovadba na pristojno državno tožilstvo.

PROMETNA NESREČA III. KATEGORIJE
Dne 15.7.2017 ob 16.30 uri je bil OKC PU Nova Gorica obveščen o prometni nesreči motorista na cesti iz Soče proti Trenti, občina Bovec. Patrulja je ugotovila, da je 58 letni motorist državljan Avstrije zapeljal na oljni madež zaradi česar ga je zaneslo in je zapeljal izven vozišča. S helikopterjem je bil odpeljan v KC Ljubljana. Zadobil je predvidoma hude telesne poškodbe. V zadevi bo napisano poročilo ODT.

POGREŠANA OSEBA
Dne 15.7.2017 ob 21.53 uri je bil OKC PU Nova Gorica obveščen o pogrešanju 14 letnega državljana Avstrije.
Na kraju je patrulja PP Bovec ugotovila, da sta državljana Avstrije 50 letni oče in 14 letni sin ribarila ob reki Soči od sotočja reke Idrije in Soče pod vasjo Idrsko v smeri Napoleonovega mosta. Okoli 19 ure sta med hojo ob bregu reke Soče izgubila medsebojni stik zaradi česar je oče o tem obvestil policijo. Policijska patrulja PP Bovec je pričela z zbiranjem obvestil od občanov, ki so se nahajali ob reki Soči.
Ob 22.40 uri je bil OKC PU Nova Gorica ponovno obveščen s strani državljana Slovenije, ki je povedal, da je ob reki Soči naletel na fanta, ki se je izgubil. Fanta je pripeljal v Kobarid, kjer ga je prevzel oče. Patrulja je pri tem ugotovila, da se je sin izgubil zaradi nesporazuma med očetom in njim in da je s fantom vse v najboljšem redu.

VLOM V VOZILO
Dne 16.7.2017 ob 18.39 uri je bil OKC PU Nova Gorica obveščen o vlomu v vozilu. Patrulja PP Tolmin je ugotovila, da je neznani storilec poskušal vlomiti v parkirano vozilo na parkirišču Pri Labrci na območju PP Tolmin,

POSTOPEK S TUJKO
Dne 16.7.2017 ob 23.22 uri je bil OKC PU Nova Gorica obveščen o dekletu, ki leži pred enim od gostinskim lokalov na območju Nove Gorice. Policijska patrulja je na kraju ugotovila, da sta 26 letna in 29 letna ženska, obe državljanki Srbije zaužili preveč opojnih substanc (alkohol) in bili zaradi tega odpeljani na opazovanje v bolnišnico Šempeter.

TATVINA MOTORNEGA VOZILA
Dne 17.7.2017 ob 4.20 uri je bil OKC PU Nova Gorica obveščen o tatvini motornega vozila na območju Goriških brd. Policijska patrulja je na kraju ugotovila, da je neznani storilec na območju Šmartnega odvzel osebni avtomobil znamke Honda Jazz, sive barve, letnik 2008, LJ 43-2SB in ga odpeljal neznano kam.

Dušan POVŠE
OKC PU Nova Gorica
vodja izmene

QR Code

Pin It
Oblačno

18°C

Celje

Oblačno

Vlažnost: 64%

Veter: 0.00 km/h

  • 24 Apr 2018

    Razpršene plohe 22°C 10°C

  • 25 Apr 2018

    Pretežno sončno 25°C 10°C

Zadnje novice

Vročih 5

bizjakbiz nl

Po Sloveniji

Sodelujemo z ...

IZDELAVA IN PRENOVA SPLETNIH STRANI!!!
Še nimate svoje spletne strani?
Pri nas vam jo izdelamo hitro, poceni in kvalitetno!!!
Za več informacij obiščite našo spletno stran

IZDELAVA SPLETNIH STRANI
Odpri obvestilo