radio tomi predvajalnik

Pišite nam: email21
stanje na cestah

Poročilo PU Ljubljana, 11.08.2017

policija splosniV zadnjih 24ih urah je Operativno komunikacijski center PU Ljubljana prejel 154 klicev za posredovanje v interventnih dogodkih. Od navedenih so policisti s področja kriminalitete obravnavali 56 dogodkov, s področja javnega reda in miru 35 dogodkov in s področja prometne varnosti 57 dogodkov.
Policisti so med drugim s področja kriminalitete obravnavali 4 tatvine, 6 vlomov in 4 poškodovanja tuje stvari. Prav tako so posredovali v dveh primerih prijave Nasilja v družini.
S področja prometne varnostni so policisti obravnavali 9 prometnih nesreč, v katerih je nastala materialna škoda in 4 prometne nesreče, v katerih so udeleženci utrpeli lažje poškodbe. Kršiteljem cestno prometnih predpisov so zasegli 1 osebno vozilo.
S področja kršitev javnega reda in miru so intervenirali 9 krat na javnem kraju in 8 krat v zasebnem prostoru.

Vlomi v objekte:
Policisti PU Ljubljana so prejeli prijave o 6 vlomih, pri tem je v enem primeru ostalo pri poskusu. Neznani storilci so na območju Šiške vlomili v stanovanjsko hišo, iz katere so odtujili denar, v centru mesta pa so vlomili v stanovanje, od koder so odtujili nakit. V Kočevju so neznanci vlomili v trgovino in odtujili prehrambne izdelke, na Viču in v Moravčah pa so vlomili v dve vozili in odtujili denar in dokumente.

Prometna nesreča:
Včeraj, nekaj po 11. uri je bila PU Ljubljana obveščena o prometni nesreči na avtocesti od Grosuplja proti Cikavi, v kateri je ena oseba utrpela lahke telesne poškodbe. Z ogledom kraja nesreče in zbranimi obvestili so policisti ugotovili, da je 57-letni voznik tovornega vozila Mercedes Benz Sprinter vozil od Grosuplja proti Cikavi po desnem prometnem pasu avtoceste za osebnim vozilo Fiat, ki ga je vozil 67-letni voznik. Zaradi del na avtocesti je nastala stoječa kolona vozil, pred katero se je varno zaustavil voznika Fiata. 57-letni voznik pa zaradi vožnje na prekratki varnostni razdalji tega ni uspel in trčil v zadnji del Fiata. Vozilo je ob trčenju odbilo v levo preko levega prometnega pasu v odbojno ograjo. 67-letnik se je pri tem poškodoval in je bil z reševalnim vozilom odpeljan v ljubljanski klinični center. Po podatkih policije je utrpel lahke telesne poškodbe.

Zaseg prepovedane droge:
Policisti PP Domžale so na podlagi operativnega dela na terenu prišli do podatka o preprodaji prepovedane droge s strani 28-letnika iz Domžal. Na podlagi pridobljene odredbe sodišča so policisti 2. 8. 2017 opravili hišno preiskavo, pri kateri so zasegli manjšo količino prepovedane droge heroin, 197 tablet ectasy, 30 tablet Apaurin, 21 tablet Suboxon, ki jih je osumljeni hranil z namenom nadaljnje preprodaje ter 6960 evrov gotovine. Na podlagi vseh zbranih obvestil in dokazov je bil osumljeni s kazensko ovadbo 4. 8. 2017 priveden k preiskovalnemu sodniku, ki mu je odredil pripor.

droge domzale 1

droge domzale 2

denar domzale

Nataša Pučko
Predstavnica za odnose z javnostmi
Policijska uprava Ljubljana

QR Code

fDeli
0
Pin It
Sneg

-2°C

Celje

Sneg

Vlažnost: 97%

Veter: 22.53 km/h

  • 22 Feb 2018

    Sneg 0°C -1°C

  • 23 Feb 2018

    Sneg 0°C -1°C

Zadnje novice

Vročih 5

bizjakbiz nl

Po Sloveniji

Računalniške novice

Sodelujemo z ...

IZDELAVA IN PRENOVA SPLETNIH STRANI!!!
Še nimate svoje spletne strani?
Pri nas vam jo izdelamo hitro, poceni in kvalitetno!!!
Za več informacij obiščite našo spletno stran

IZDELAVA SPLETNIH STRANI
Odpri obvestilo