radio tomi predvajalnik

Pišite nam: email21
stanje na cestah

Poročilo PU Koper, 11.08.2017

policija splosniPolicisti so popoldan vozniku mopeda, ki nima vozniškega dovoljenja, zasegli vozilo. V postopku je izročil še vrečko z posušenimi rastlinskimi delci, za katere se sumi, da je konoplja. Sledi mu obdolžilni predlog in hitri postopek. Na mejnem prehodu Starod pa so zasegli 1.9 grama konoplje državljanu Nemčije, Ljubljančanu pa 4,4 grame. Tudi zanju je bil izveden hitri postopek.

Ob 16.43 je pri Planini padel 47-letni voznik motornega kolesa. 57-letni voznik osebnega avtomobila se je vključeval s stranske ceste na glavno cesto proti Postojni, pri tem pa je izsilil prednost vozniku motornega kolesa, ki je pravilno pripeljal iz Postojne in je vozil proti Logatcu. Povzročitelju izdan plačilni nalog.

Ob 17.50 smo dobili prijavo, da je v Koprui nekdo ukradel moped znamke Piagio. Glede na opis so policisti sotrilca prijeli ob 21. uri, in sicer mladoletnega domačina (15-let). Moped je vrnjen oškodovancu, mladoletnik pa predan staršem. Sledi kazneska ovadba.

Zvečer so na Pomjanu ustavili voznika osebnega avtomobila, ki nima veljavnega vozniškega izpita. Vozilo so mu zasegli, sledi obdolžilni predlog.

Na koncertu v Kopru so policisti ponoči petim osebam zasegli manjše količine prepovedane droge (konoplja). Za vse so izvedli hitri postopek z izdajo odločbe po 33/II ZPPPD.

Anita Leskovec
Predstavnica PU Koper za odnose z javnostmi

QR Code

fDeli
0
Pin It
Sneg

-2°C

Celje

Sneg

Vlažnost: 97%

Veter: 22.53 km/h

  • 22 Feb 2018

    Sneg 0°C -1°C

  • 23 Feb 2018

    Sneg 0°C -1°C

Zadnje novice

Vročih 5

bizjakbiz nl

Po Sloveniji

Računalniške novice

Sodelujemo z ...

IZDELAVA IN PRENOVA SPLETNIH STRANI!!!
Še nimate svoje spletne strani?
Pri nas vam jo izdelamo hitro, poceni in kvalitetno!!!
Za več informacij obiščite našo spletno stran

IZDELAVA SPLETNIH STRANI
Odpri obvestilo