radio tomi predvajalnik

Pišite nam: email21
stanje na cestah

Poročilo PU Koper, 13.09.2017

policija splosniV Pradah so vlomili v stanovanjsko hišo, od koder so lastnikom odnesli več kosov zlatnine. Oškodovani so za 5000 evrov.

Ob 13.28 je 44-letni voznik motornega kolesa znamke Harley Davidson, državljan Češke, peljal od Jelšan proti Ilirski Bistrici. Ker z motornim kolesom hitrosti in načina vožnje ni prilagodil poteku ceste (neprilagojen desni ovinek), stanju vozišča (mokro), vremenskim razmeram in svojim vozniškim sposobnostim, je izgubil oblast nad krmilom in z vozilom trčil v obcestne robnike. Pri tem je sopotnica padla z motornega kolesa na travnato površino, voznik motornega kolesa pa je vozilo uspel zadržati na kolesih. Sopotnica je lažje poškodovana, vozniku pa sledi plačilni nalog.

Gostu v Škocjanskih jamah, državljanu Izraela, je nekdo ukradel denarnico s 4000 evri gotovine in bančno kartico. Pri Predjamskem gradu pa so državljanki Italije ukradli denarnico, v kateri je imela vozniško dovoljenje, osebno izkaznico, kreditno kartico, zdravstveno kartico, 500 evrov in 1200 kun.

V Sežani so vlomili v stanovansko hišo, iz katere so ukradli več kosov zlatnine, v vrednosti približno 2500 evrov, in 750 evrov gotovine.

Danes dopoldan so policisti na mejnem prehodu Sočerga pri državljanu Italije našli 16,04 g hašiša in 1 g marihuane. Uveden je bil hitri postopek.

Anita Leskovec
Predstavnica PU Koper za odnose z javnostmi

QR Code

fDeli
0
Pin It
Sneg

-2°C

Celje

Sneg

Vlažnost: 97%

Veter: 22.53 km/h

  • 22 Feb 2018

    Sneg 0°C -1°C

  • 23 Feb 2018

    Sneg 0°C -1°C

Zadnje novice

Vročih 5

bizjakbiz nl

Po Sloveniji

Računalniške novice

Sodelujemo z ...

IZDELAVA IN PRENOVA SPLETNIH STRANI!!!
Še nimate svoje spletne strani?
Pri nas vam jo izdelamo hitro, poceni in kvalitetno!!!
Za več informacij obiščite našo spletno stran

IZDELAVA SPLETNIH STRANI
Odpri obvestilo