radio tomi predvajalnik

Pišite nam: email21
stanje na cestah

Poročilo PU Ljubljana, 13.09.2017

policija splosniV zadnjih 24ih urah je Operativno komunikacijski center PU Ljubljana prejel 144 klicev za posredovanje v interventnih dogodkih. Od navedenih so policisti s področja kriminalitete obravnavali 47 dogodkov, s področja javnega reda in miru 33 dogodkov in s področja prometne varnosti 59 dogodkov.
Policisti so med drugim s področja kriminalitete obravnavali 1 drzno tatvino, 6 tatvin, 5 vlomov (od tega je v treh primerih ostalo pri poskusu) in 2 poškodovanji tuje stvari. Prav tako so obravnavali dve prijavi nasilja v družini, v enem primeru so osumljencu odvzeli prostost.
S področja prometne varnostni so policisti obravnavali 21 prometnih nesreč v katerih je nastala materialna škoda in 6 prometnih nesreč, v katerih so udeleženci utrpeli lahke telesne poškodbe. Večkratnim kršiteljem CPP so policisti zasegli 4 vozila.
S področja kršitev javnega reda in miru so intervenirali 10 krat na javnem kraju in 3 krat v zasebnih prostorih.

Drzna tatvina:
Danes ob polnoči je bila PU Ljubljana obveščena o drzni tatvini na Miklošičevi ulici v Ljubljani, ki sta jo izvršila neznani moški in ženska. Slednja sta izkoristila nepozornost oškodovank (tujki, drž. Koreje) in jima iz nahrbtnika odtujila osebne stvari, denar in telefona. Z dejanjem sta oškodovani za približno 4500 evrov.

Vlom v poslovni prostor:
Danes, okrog 3.45 ure je bila PU Ljubljana obveščena o vlomu v pekarno na Dolenjski cesti v Ljubljani. Neznani storilec je vlomil skozi vhodna vrata pekarne in iz notranjosti odtujil menjalni denar. Z dejanjem je povzročil za nekaj sto evrov škode.

Prometna nesreča:
Včeraj, okrog 19.30 ure se je v križišču Dunajske in Topniške ulice pripetila prometna nesreča v kateri sta bili udeleženi dve osebni vozili, ena oseba pa je utrpela lahke telesne poškodbe. Z ogledom kraja nesreče in zbranimi obvestili so policisti ugotovili, da je 29-letna voznica osebnega vozila Škoda vozila po Dunajski cesti proti Centru mesta in pri naslovu Dunajska cesta 67 zaradi izsiljevanja prednosti povzročila prometno nesrečo, v kateri je bil udeležen še 24-letni voznik osebnega vozila Ford. V vozilu povzročiteljice je bila še potnica (obe drž. Južne Koreje), ki v nesreči nista bili poškodovani. V času ogleda kraja nesreče in odpravljanja posledic, je bila Dunajska na omenjenem odseku zaprta, obvoz je bil urejen po Samovi ulici.

Poziv pričam predrzne vožnje voznika osebnega vozila VW Golf:
10. 9. 2017 ob 11.25 uri je voznik osebnega vozila VW Golf, svetlo sive – srebrne barve, v cestnem prometu na relaciji Zaloška cesta - Kajuhova ulica - Šmartinska cesta storil več cestno prometnih prekrškov in s svojo vožnjo ogrožal ostale udeležence. Policisti Policijske postaje Ljubljana Moste zbirajo obvestila in dokaze zaradi suma storitve kaznivega dejanja nevarne vožnje v cestnem prometu, zato naprošamo vse oškodovance in priče dogodka, da se zglasijo na Policijski postaji Ljubljana Moste, Tovarniška ulica 50 ali pokličejo na številko 01/586 76 00 ali na številko 113 in posredujemo potrebne informacije.

Nataša Pučko
Predstavnica za odnose z javnostmi
Policijska uprava Ljubljana

QR Code

fDeli
0
Pin It
Pretežno oblačno

1°C

Celje

Pretežno oblačno

Vlažnost: 76%

Veter: 0.00 km/h

  • 22 Jan 2018

    Pretežno oblačno 4°C -3°C

  • 23 Jan 2018

    Delno oblačno 6°C 0°C

Zadnje novice

Vročih 5

bizjakbiz nl

Po Sloveniji

Računalniške novice

Sodelujemo z ...

IZDELAVA IN PRENOVA SPLETNIH STRANI!!!
Še nimate svoje spletne strani?
Pri nas vam jo izdelamo hitro, poceni in kvalitetno!!!
Za več informacij obiščite našo spletno stran

IZDELAVA SPLETNIH STRANI
Odpri obvestilo