radio tomi predvajalnik

Pišite nam: email21
stanje na cestah

Poročilo PU Koper, 14.11.2017

policija splosniKoprski policisti so obravnavali nasilje v družini. Možu so izrekli prepoved probliževanja, katero je prekršil, zato so uvedli še hitri postopek in mu izdali globo. Sledi mu kazenska ovadba.

V Portorožu so policisti ustavili 25-letnega Strunjančana, ki nima veljavnega vozniškega dovoljenja. Zasegli somu osebni avto, sledi obdolžilni predlog.

V Dilcah pri Postojni sta neznana moška med 16.40 in 18.20 uro vlomila v hišo. Pregledala sta stanovanje v spodnji etaži, nato pa poskušala vlomiti skozi vrata, ki vodijo v zgornje stanovanje. Storilca sta to namero opustila, ker jih je pri tem prepodil lastnik, ki je prišel domov. Zaradi vloma je lastnik oškodovan za 1000 evrov.

ZIMSKA OPREMA
15. november je pred vrati, zato voznikom svetujemo, naj pravočasno poskrbijo za zimsko opremo svojih vozil! Preverijo naj, ali je vozilo tehnično brezhibno in ali ima predpisano zimsko opremo, ki je za motorna in priklopna vozila v cestnem prometu obvezna od 15. novembra do 15. marca naslednje leto, pa tudi v zimskih razmerah. Ponekod v Sloveniji je namreč že zapadel sneg, sicer pa je za vožnjo nevarna že obstoječa kombinacija megle, dežja in nizkih temperatur, zaradi katere lahko površina cestišča hitro zaledeni.

Več na: https://www.policija.si/index.php/sl/component/content/article/35-sporocila-za-javnost/90034-blia-se-15-november-ste-e-pripravili-svoje-vozilo-na-zimske-razmere-

Anita Leskovec
Predstavnica PU Koper za odnose z javnostmi

QR Code

Pin It
Pretežno oblačno

16°C

Celje

Pretežno oblačno

Vlažnost: 94%

Veter: 11.27 km/h

  • 19 Jul 2018

    Pretežno sončno 28°C 15°C

  • 20 Jul 2018

    Delno oblačno 28°C 13°C

Zadnje novice

Vročih 5

bizjakbiz nl

Po Sloveniji

Sodelujemo z ...