radio tomi predvajalnik

Pišite nam: email21
stanje na cestah

Poročilo PU Novo mesto, 14.11.2017

policija splosniPolicisti Policijske uprave Novo mesto so intervenirali v 50 nujnih primerih in na številko 113 prejeli 190 klicev. Obravnavali so dve prometni nesreči, v katerih so se udeleženci lažje poškodvali in osem prometnih nesreč, v katerih je nastala premoženjska škoda. Zasegli so vozila dvema kršiteljema cestno prometnih predpisov. Posredovali so zaradi osmih kršitev javnega reda in miru na javnih krajih in v zasebnih prostorih. S področja kriminalitete so obravnavali sume kaznivih dejanj grožnje, poškodovanja tuje stvari, vlomov in tatvin.

Zasega vozil
Med kontrolo prometa v Senovem so krški policisti okoli 8. ure ustavili voznika osebnega avtomobila Citroen saxo. Med postopkom so ugotovili, da 58-letni kršitelj nima veljavnega vozniškega dovoljenja, vozil pa je pod vplivom alkohola. Avtomobil so mu zasegli in o kršitvah z obdolžilnim predlogom seznanili sodišče.

Črnomaljski policisti so v Črnomlju ustavili voznika, ki je vozil neregistriran avtomobil, v vozilu pa je prevažal otroka, ki ni bil zavarovan z ustreznim zadrževalnim sistemom. Kršitelju so prepovedali nadaljnjo vožnjo in mu odvzeli registrske tablice. Voznik odredbe policistov ni upošteval, saj so ga v večernih urah ponovno ustavili. Tokrat so mu avtomobil znamke Mazda zasegli in o kršitvah seznanili pristojno sodišče.

Alenka Drenik
predstavnica za odnose z javnostmi
Policijska uprava Novo mesto

QR Code

fDeli
0
Pin It
Oblačno

-2°C

Celje

Oblačno

Vlažnost: 91%

Veter: 6.44 km/h

  • 24 Jan 2018

    Delno oblačno 8°C -3°C

  • 25 Jan 2018

    Pretežno oblačno 9°C 0°C

Zadnje novice

Vročih 5

bizjakbiz nl

Po Sloveniji

Računalniške novice

Sodelujemo z ...

IZDELAVA IN PRENOVA SPLETNIH STRANI!!!
Še nimate svoje spletne strani?
Pri nas vam jo izdelamo hitro, poceni in kvalitetno!!!
Za več informacij obiščite našo spletno stran

IZDELAVA SPLETNIH STRANI
Odpri obvestilo