radio tomi predvajalnik

Pišite nam: email21
stanje na cestah

Poročilo PU Novo mesto, 14.11.2017

policija splosniPolicisti Policijske uprave Novo mesto so intervenirali v 50 nujnih primerih in na številko 113 prejeli 190 klicev. Obravnavali so dve prometni nesreči, v katerih so se udeleženci lažje poškodvali in osem prometnih nesreč, v katerih je nastala premoženjska škoda. Zasegli so vozila dvema kršiteljema cestno prometnih predpisov. Posredovali so zaradi osmih kršitev javnega reda in miru na javnih krajih in v zasebnih prostorih. S področja kriminalitete so obravnavali sume kaznivih dejanj grožnje, poškodovanja tuje stvari, vlomov in tatvin.

Zasega vozil
Med kontrolo prometa v Senovem so krški policisti okoli 8. ure ustavili voznika osebnega avtomobila Citroen saxo. Med postopkom so ugotovili, da 58-letni kršitelj nima veljavnega vozniškega dovoljenja, vozil pa je pod vplivom alkohola. Avtomobil so mu zasegli in o kršitvah z obdolžilnim predlogom seznanili sodišče.

Črnomaljski policisti so v Črnomlju ustavili voznika, ki je vozil neregistriran avtomobil, v vozilu pa je prevažal otroka, ki ni bil zavarovan z ustreznim zadrževalnim sistemom. Kršitelju so prepovedali nadaljnjo vožnjo in mu odvzeli registrske tablice. Voznik odredbe policistov ni upošteval, saj so ga v večernih urah ponovno ustavili. Tokrat so mu avtomobil znamke Mazda zasegli in o kršitvah seznanili pristojno sodišče.

Alenka Drenik
predstavnica za odnose z javnostmi
Policijska uprava Novo mesto

QR Code

Pin It
Pretežno oblačno

16°C

Celje

Pretežno oblačno

Vlažnost: 94%

Veter: 11.27 km/h

  • 19 Jul 2018

    Pretežno sončno 28°C 15°C

  • 20 Jul 2018

    Delno oblačno 28°C 13°C

Zadnje novice

Vročih 5

bizjakbiz nl

Po Sloveniji

Sodelujemo z ...