radio tomi predvajalnik

Pišite nam: email21
stanje na cestah

Poročilo PU Celje, 07.12.2017

policija splosniNa območju Policijske uprave Celje smo včeraj obravnavali sedemnajst prometnih nesreč. V dveh sta se dve osebi lažje poškodovali, v ostalih je prišlo do materialne škode. Eden od povzročiteljev prometne nesreče z materialno škodo je po trčenju s kraja odpeljal.

Poziv očividcem prometne nesreče - Javnik
Včeraj, okoli pol sedmih zjutraj, smo v Javniku, na območju Policijske postaje Radlje ob Dravi, obravnavali prometno nesrečo s pobegom. Zgodila se je v neposredni bližini gostinskega lokala Šarman. Neznani voznik, neznanega vozila, najverjetneje srebrne barve, je vozil iz smeri Radelj ob Dravi proti Mariboru je zapeljal na nasprotno smerno vozišče in oplazil kombinirano vozilo. Neznani voznik je po trčenju z vožnjo nadaljeval v smeri Maribora. Očividce prometne nesreče in vse, ki o trčenju karkoli vedo pozivamo, da pokličejo na telefonsko številko 113.

Zasega vozil - Ravne na Koroškem in Topolšica
Policisti Policijske postaje Ravne na Koroškem so včeraj, na Ravnah na Koroškem, zasegli tovorno vozilo vozniku, ki je vozil brez ustreznega vozniškega dovoljenja.

Velenjski policisti so v Topolšici zasegli osebno vozilo vozniku, ki je vozil brez vozniškega dovoljenja, pod vplivom alkohola, na vozilu pa je imel nameščene še registrske tablice, ki so pripadale drugemu vozilu.

Pridržanje zaradi vožnje pod vplivom alkohola - Velenje
V Velenju so policisti, okoli pol enih zjutraj, zaradi vožnje pod vplivom alkohola, pridržali 25-letnega voznika osebnega vozila.

Poskus vloma v stanovanjsko hišo - Mozirje
V Mozirju smo včeraj obravnavali poskus vloma v stanovanjsko hišo. Neznani storilec je poskušal v hišo vstopiti skozi balkonska vrata. Pregnal, ga je lastnik, ki ga je prebudil ropot. Vlomilec je lastnikom povzročil škodo s poškodovanjem vrat.

Požara - Šentjur in Tepanje
Včeraj, okoli 16.30 ure, smo v Šentjurju, v stanovanju stanovanjskega bloka obravnavali požar. Do požara je prišlo, ker je stanovalec na štedilniku pozabil olje, ki se je vnelo, ogenj pa je v celoti uničil kuhinjo. Stanovalec se je pri gašenju požara lažje poškodoval.

Požar smo včeraj, nekaj po 21. uri, obravnavali tudi v Tepanju, kjer je zaradi preboja dimnika zagorela mansarda stanovanjske hiše.

Milena Trbulin
predstavnica za odnose z javnostmi
Policijska uprava Celje

QR Code

fDeli
0
Pin It
Sneg

-2°C

Celje

Sneg

Vlažnost: 97%

Veter: 22.53 km/h

  • 22 Feb 2018

    Sneg 0°C -1°C

  • 23 Feb 2018

    Sneg 0°C -1°C

Zadnje novice

Vročih 5

bizjakbiz nl

Po Sloveniji

Računalniške novice

Sodelujemo z ...

IZDELAVA IN PRENOVA SPLETNIH STRANI!!!
Še nimate svoje spletne strani?
Pri nas vam jo izdelamo hitro, poceni in kvalitetno!!!
Za več informacij obiščite našo spletno stran

IZDELAVA SPLETNIH STRANI
Odpri obvestilo