radio tomi predvajalnik

Pišite nam: email21
stanje na cestah

Poročilo PU Celje, 12.01.2018

policija splosniVčeraj smo na območju Policijske uprave Celje obravnavali devet kaznivih dejanj, trinajst prometnih nesreč in tri kršitve javnega reda in miru. Od ostalega dogajanja smo bili obveščeni o dveh požarih in ilegalnem prehodu državne meje.

Vlom v stanovanjsko hišo - Sedraž
V Sedražu, na območju Policijske postaje Laško, smo včeraj obravnavali vlom v stanovanjsko hišo. Storilec je v hišo vlomil skozi vhodna vrata. Ukradel je gotovino, zlatnino in avtomobilske ključe.

Požara – Podvin in Koprivna
V Podvinu pri Polzeli smo obravnavali požar. Zaradi kratkega stika na električni napeljavi je zagorelo v kurilnici stanovanjske hiše. Nastala je manjša materialna škoda, tuja krivda za nastanek požara je izključena.

Požar v kurilnici stanovanjske hiše smo včeraj obravnavali tudi v Koprivni, na območju Policijske postaje Ravne na Koroškem. Tuja krivda izključena. Do požara je najverjetneje prišlo, ker je iz peči, skozi loputo za dovod zraka, iskra preskočila na suhe trske ob peči. V požaru je nastala manjša materialna škoda.

Vlom v vozilo - Studence
V Studencah, na območju Policijske postaje Žalec, smo obravnavali vlom v vozilo za prevoz hrane. Storilec je iz vozila ukradel več posod za prevoz hrane.

Ilegalni prestop državne meje
Ob železniški progi med Mestinjem in Rogaško slatino smo včeraj izsledili dva mladoletna afganistanska državljana, ki sta v Slovenijo ilegalno vstopila. Oba sta zaprosila za azil.

Milena Trbulin
predstavnica za odnose z javnostmi
Policijska uprava Celje

QR Code

fDeli
0
Pin It
Oblačno

-2°C

Celje

Oblačno

Vlažnost: 91%

Veter: 6.44 km/h

  • 24 Jan 2018

    Delno oblačno 8°C -3°C

  • 25 Jan 2018

    Pretežno oblačno 9°C 0°C

Zadnje novice

Vročih 5

bizjakbiz nl

Po Sloveniji

Računalniške novice

Sodelujemo z ...

IZDELAVA IN PRENOVA SPLETNIH STRANI!!!
Še nimate svoje spletne strani?
Pri nas vam jo izdelamo hitro, poceni in kvalitetno!!!
Za več informacij obiščite našo spletno stran

IZDELAVA SPLETNIH STRANI
Odpri obvestilo