radio tomi predvajalnik

Pišite nam: email21
stanje na cestah

Na Ajdovskem se je smrtno ponesrečil 70-letni voznik traktorja

policija splosniDanes, 11. julija ob 0.36 uri v nočnem času, je bila Policija obveščena o nesreči pri delu s smrtnim izidom na območju naselja Brje (Občina Ajdovščina), kjer se je s traktorjem prevrnil in nato telesnim poškodbam podlegel 70–letni moški. Policisti PP Ajdovščina so z zbiranjem obvestil ugotovili, da je starejši voznik traktorja včeraj popoldne vse do zgodnjih večernih ur opravljal kmetijska dela v vinogradu blizu ene od tamkajšnjih stanovanjskih hiš.

Do tragične nesreče je prišlo na koncu vinograda (zadnja vrsta), kjer se je traktorist s traktorjem prevrnil in obležal pod omenjenim kmetijskim strojem (traktor nima varnostnega loka ali kabine). Starejši voznik traktorja je na kraju podlegel hudim telesnim poškodbam (poškodba prsnega koša). Kasneje so ga izpod traktorja rešili tamkajšnji gasilci. Na kraju delovne nesreče so bili tudi reševalci NMP ZD Ajdovščina; kasneje je bila s strani zdravnika ZD Ajdovščina odrejena sanitarna obdukcija na pristojnem Inštitutu za sodno medicino v Ljubljani.

Policisti so o tragični nesreči starejšega voznika traktorja obvestili tudi pristojne pravosodne organe (preiskovalno sodnico Okrožnega sodišča in Okrožno državno tožilko v Novi Gorici). Policisti PP Ajdovščina so tujo krivdo izključili in bodo o vseh ugotovljenih dejstvih s pisnim poročilom obvestili novogoriško Okrožno državno tožilstvo.

Dean Božnik
Predstavnik za odnose z javnostmi
Policijska uprava Nova Gorica

QR Code

Pin It
Oblačno

12°C

Celje

Oblačno

Vlažnost: 84%

Veter: 6.44 km/h

  • 23 Sep 2018

    Pretežno oblačno 20°C 10°C

  • 24 Sep 2018

    Razpršene nevihte 17°C 5°C

Zadnje novice

Vročih 5

bizjakbiz nl

Po Sloveniji

Sodelujemo z ...