radio tomi predvajalnik

Pišite nam: email21
stanje na cestah

Stanje na cestah

 • Prometno poročilo, petek 19.oktober 2018 ob 22:12

  Ta konec tedna na posameznih prometno zelo obremenjenih odsekih avtocest pričakujemo zastoje zaradi del, med drugim:
  - Na primorski avtocesti bo med Vrhniko in Brezovico zaprt vozni pas v obe smeri. Proti Kopru od sobote od 23. ure, proti Ljubljani pa v nedeljo od 1. ure, do popoldanskih ur.
  - Na ljubljanski obvoznici bo na razcepu Kozarje promet oviran tako iz smeri Viča kot tudi iz smeri Brda proti Primorski, jutri in v nedeljo, predvidoma med 7. in 21. uro. 

  Štajerska avtocesta:
  -  bo med Blagovico in Vranskim proti Mariboru zaprta vsako noč med tednom med 21. in 6. uro ter v soboto od 21. ure do nedelje do 15. ure. Zaprta bosta tudi uvoza Trojane, obvoz bo po vzporedni regionalni cesti. Zapore so predvidene do 29.10.
  - danes od 23. ure do nedelje do 21. ure bo zaprt vozni pas med Blagovico in Krtino proti Ljubljani. Zaprta bosta tudi priključek in počivališče Lukovica proti Ljubljani.
  - dela bodo potekala tudi med Dramljami in Framom v obe smeri.

  Ostale delovne zapore:
  - V soboto, 20. 10., bo na cesti Begunje na Gorenjskem - Bistrica pri Tržiču, v Begunjah, popolna zapora med 7. in 18. uro.

  Zaprta je vipavska hitra cesta med razcepom Nanos in Vipavo proti Novi Gorici, obvoz je po regionalni cesti Razdrto - Vipava, za tranzitni promet proti Italiji pa preko Fernetičev. Zaprt je tudi izvoz Nanos iz smeri Kopra proti Novi Gorici.

Vir: www.promet.si

Pin It
Delno oblačno

9°C

Celje

Delno oblačno

Vlažnost: 98%

Veter: 6.44 km/h

 • 19 Okt 2018

  Delno oblačno 18°C 7°C

 • 20 Okt 2018

  Delno oblačno 17°C 5°C

Zadnje novice

Vročih 5

bizjakbiz nl

Po Sloveniji

Sodelujemo z ...